Хлібопічка KENWOOD BM 450 - AT145050 - купити Хлібопічки в Києві й Україні, доступні ціни на Хлібопічка KENWOOD BM 450 - AT145050 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Хлібопічка KENWOOD BM 450
Хлібопічка KENWOOD BM 450
Хлібопічка KENWOOD BM 450
Хлібопічка KENWOOD BM 450
Хлібопічка KENWOOD BM 450
Хлібопічка KENWOOD BM 450
Хлібопічка KENWOOD BM 450

Хлібопічка KENWOOD BM 450 - AT145050

Код товару: AT145050
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна вага випічки 1000 г, Потужність 780 Вт, Вибір розміру хліба так, Вибір кольору скориночки так, Варіанти кольору скоринки темна, світла, золотиста, Форма для випічки хліба прямокутна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kenwood
Максимальный вес выпечки 1000 г
Потужність 780 Вт
Варианты цвета корочки темная, светлая, золотистая
Форма для выпечки хлеба прямоугольная
Программы французкий хлеб, тесто, собственная настройка, пшеничный хлеб, кекс, зерновой хлеб, джем, быстрая выпечка, бородинский хлеб
Колір Сірий
Матеріал корпусу для металла
Габарити 38.5 x 23.5 x 31.5 см
Вага 9,5 кг
Опис

Придбати Хлібопічка KENWOOD BM 450 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Хлібопічка KENWOOD BM 450 (BM 450) ідеально поєднує в собі оригінальність і привабливість дизайну з простотою і зручністю управління. Вона має 15 програм випічки, що дозволять зробити вибір хлібних продуктів, і до того ж, вона допоможе замісити тісто для випічки пирогів, рогаликів, печива. Завдяки наявності автоматичного диспенсера забезпечується своєчасне і рівномірне додавання додаткових інгредієнтів безпосередньо в тісто під час замішування. Функція «Улюблена програма» дозволяє програмувати і зберігати до 5 Ваших улюблених програм.

Хлібопічка KENWOOD BM 450 виконана з нержавіючої сталі найвищої якості, завдяки чому вона більш міцна і довговічна. Вона обладнана зручним сенсорним управлінням і екраном з підсвічуванням. Вам варто лише занурити всі необхідні продукти в хлібопічку, і вибрати функцію «таймер затримки». Просто встановіть час, через яке хлібопічка почне свою роботу - таймер затримки дозволяє затримувати початок процесу приготування хліба до 15 годин. Купіть хлібопічка KENWOOD BM 450 за нашою вигідною ціною і вона надасть чудову можливість готувати у себе вдома свіжий ароматний і корисний хліб, а також різноманітну випічку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані