Мультиварка REDMOND RMC-4503 - AT145102 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-4503 - AT145102 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на аккумуляторы бесперебойника, предлагаем вам сделать выбор фен монтажный и заказать с доставкой в Мелитополе.
  • Быстро и удобно купить принтер лазерный, обратите внимание на штатив камеры, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить экшн в нашем магазине, а также аккумуляторный шуруповерт с доставкой по Кременчугу.
  • Предлагаем ознакомиться с переходник пк, либо ssd пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар мобильный телефон, купить с доставкой в Мелитополь, рекомендуем вам диск ssd, стоимость вас приятно удивит.
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503
Мультиварка REDMOND RMC-4503

Мультиварка REDMOND RMC-4503 - AT145102

Код товару: AT145102
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм варіння, запікання, молочна каша, Пастеризація, плов, рис, фондю, скоринка, швидке приготування, варіння на пару, випічка, жарка, крупа, суп, тушкування, хліб, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 800 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ быстрое приготовление, варка, варка на пару, выпечка, жарка, запекание, корочка, крупа, молочная каша, Пастеризация, плов, рис, суп, тушение, фондю, хлеб
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 800 Вт
Управление электронное
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 24 часа
Особливості выбор температуры приготовления, защита от перегрева, нескользящие ножки, приготовление без давления, регулировка времени приготовления, съемный паровой клапан, функция поддержания температуры
Аксессуары держатель лопатки, ложка для риса, ложка для супа, мерная чашка, решетка для приготовления на пару
Габарити 300 x 300 x 300 мм
Вага 3.65 кг
Колір нержавеющая сталь/белый
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-4503 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-4503 - багатофункціональний пристрій нового покоління для приготування їжі, створений з турботою про здоров'я вашої сім'ї. Завдяки технології бережний теплової обробки, приготовані в мультиварці продукти зберігають свої цінні властивості. Процес приготування в мультиварці повністю автоматизований: 10 програм дозволяють готувати страви з м'яса, птиці, риби та морепродуктів, а також вегетаріанські страви, варити каші, супи, гарніри, макарони і плов, готувати випічку, десерти і напої. Корисне доповнення - функції підтримання тепла і відкладеного старту. Мультиварка легко замінює велику кількість кухонної техніки. Таким чином, RMC-4503 економить не тільки ваш особистий час, але і корисний простір на вашій кухні.

В мультиварці REDMOND RMC-4503 реалізовані 10 автоматичних програм приготування страв. Для зручності використання всі програми в мультиварці REDMOND RMC-4503 представлені в залежності від способу обробки продуктів:
«ВАРКА НА ПАРУ» з ручною установкою часу в інтервалі від 30 хвилин до 2 годин призначена для приготування дієтичних страв, парового м'яса, птиці і риби, котлет і гарнірів. Оптимальна для тих, хто стежить за раціоном харчування і уникає харчових добавок.
«МОЛОЧНА КАША» з можливістю ручної установкою часу призначена для приготування молочних каш з різних видів круп.
«ГРЕЧКА» (середній час приготування - 35 хвилин) призначена для приготування гречки - як у вигляді каші, так і у вигляді гарніру.
«СУП» з ручною установкою часу в інтервалі від 1 до 4,5 годин призначена для варіння бульйонів, супів, крем-супів і супів-пюре, а також різних напоїв і компотів.
«СМАЖЕННЯ» допоможе приготувати ваші улюблені страви - стейки, біфштекси, відбивні, а також підсмажити рибу або м'ясо виключно смачно, без розприсканого жиру, пригорілих боків.
«РИС» (середній час приготування - 50-60 хвилин) призначена для приготування різних гарнірів з рису.
«ПЛОВ» (середній час приготування - 50-60 хвилин) призначена для приготування плову з м'яса, курки, риби і морепродуктів.
«ТУШЕННЯ» з ручною установкою часу в інтервалі від 1 до 12 годин призначений для приготування дієтичних страв, гарнірів, а також холодцю і заливного.
«ВИПІЧКА» (середній час приготування - 50 хвилин) призначена для приготування кексів, бісквітів, сирних і овочевих запіканок, омлетів, пирогів і тортів.
«ПІДІГРІВ» (25 хвилин) можна використовувати для розігрівання готових страв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані