Тример BRAUN HC 5050 (HC5050) - AT145123 - купити Триммери в Києві й Україні, доступні ціни на Тример BRAUN HC 5050 (HC5050) - AT145123 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Тример BRAUN HC 5050 (HC5050)
Тример BRAUN HC 5050 (HC5050)
Тример BRAUN HC 5050 (HC5050)
Тример BRAUN HC 5050 (HC5050)
Тример BRAUN HC 5050 (HC5050)

Тример BRAUN HC 5050 (HC5050) - AT145123

Код товару: AT145123
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для волосся, для бороди і вусів, Живлення акумулятор, Тип гоління сухе, Система гоління леза, Особливості вологе очищення, Кількість бритвених головок/сіток 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для волос, для бороды и усов
Живлення акумулятор
Тип бритья сухое
Система бритья лезвия
Особливості влажная очистка
Минимальная длина 3 мм
Максимальная длина 35 мм
Материал лезвий стальной
Время зарядки 8 часов
Работа от аккумулятора 40 мин
Колір Чорний
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Тример BRAUN HC 5050 (HC5050) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тример BRAUN HC 5050 подарує Вам необмежені можливості для стрижки волосся. Він дозволяє з однаковою ефективністю працювати і з тонкими пасмами, і з густою шевелюрою. Пристрій має 2 насадки - для довгого і для короткого волосся - Ви зможете регулювати оптимальну довжину з 16 варіантів. А спеціальна система бритви - Memory Safetylock - запам'ятовує останні використовувані настройки і, для зручності, зберігає обрану довжину.

За допомогою тріммера BRAUN HC 5050 (HC5050) забудьте про відвідування перукарень, адже під рукою завжди буде особистий стиліст, який допоможе створити будь-яку зачіску в домашній обстановці. Пристрій має продуманий ергономічний дизайн, а його корпус виготовлений з міцного пластику і володіє герметичним корпусом. Тому, машинку можна промивати під струменем води. Тример забезпечить тривалу автономну роботу завдяки потужному перезаряджається акумулятором, заряду якого вистачить на 40 хвилин. Таким чином, машинку для бритви можна використовувати і вдома, і за його межами. Варто звернути увагу, що прилад досить компактний і легкий, тому не займає багато місця. Саме тому, пристрій ідеально підійде тим , хто постійно в роз'їздах. Купуйте
триммер BRAUN HC 5050
за нашою доступною ціною і Ви отримаєте ефективний інструмент для створення будь-якої зачіски.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані