Ваги кухонні BEURER KS 36 (4211125/704.45/2) - AT145163 - купити Ваги кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Ваги кухонні BEURER KS 36 (4211125/704.45/2) - AT145163 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ваги кухонні BEURER KS 36 (4211125/704.45/2)

Ваги кухонні BEURER KS 36 (4211125/704.45/2) - AT145163

Код товару: AT145163
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна вага зважування 2 кг, Тип електронні, Конструкція з плоскою платформою, Колір чорний, Одиниці вимірювання унція, г, Градація 0.1 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BEURER
Тип Электронные
Максимальный вес взвешивания 2 кг
Единицы измерения унция, г
Конструкция с плоской платформой
Градация 0.1 г
Матеріал корпусу пластик
Тип управления сенсорное
Колір Чорний
Дисплей ЖК-дисплей
Опис

Придбати Ваги кухонні BEURER KS 36 (4211125/704.45/2) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ваги кухонні BEURER KS 36 (4211125 / 704.45 / 2) стануть Вашим персональним помічником у приготуванні страв. Модель володіє високою точністю - ціна поділки складає всього 1г .З їх допомогою Ви зможете добитися максимальної точності при приготуванні найвишуканіших страв. Сучасна багатофункціональна модель компактних кухонних ваг з зручною платформою для зважування ідеально впишеться в інтер'єр Вашої кухні. Кухонні ваги незамінні як для початківця, так і досвідченого кулінара. Сучасні кухонні ваги - електронні. Тому максимальна похибка становить не більше одного грама.

Ваги кухонні BEURER KS 36 стануть незамінним помічником для людей, що люблять готувати цікаво, різноманітно і смачно. Кухонні ваги допоможуть дотримуватися точність рецептури і завжди мати передбачуваний результат, особливо, якщо це стосується випічки, соусів і складних страв за рецептами національних кухонь. Якщо вам набридло відміряти сипучі продукти склянками, або у вашій новій кулінарній книзі всі рецепти наведені з точністю до грама, без кухонних ваг вам не обійтися.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані