Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503) - AT145183 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503) - AT145183 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503)
Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503)
Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503)

Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503) - AT145183

Код товару: AT145183
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм звичайне приготування, йогурт, кекс, паста, рис, скоринка, варіння на пару, швидке приготування, жарка, каша, крупа, розігрів, суп, тушкування, фритюр, випічка, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління електронне, Потужність 1000 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ быстрое приготовление, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, каша, кекс, корочка, крупа, обычное приготовление, паста, разогрев, рис, суп, тушение, фритюр
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 1000 Вт
Управление электронное
Количество программ 37
Особливості защита от детей, защита от перегрева, нескользящие ножки, приготовление под давлением, функция поддержания температуры
Аксессуары ложка для супа, лопатка, мерная ложка, мерная чашка, паровая емкость, прихватка для посуды, решетка для приготовления на пару, стаканчики для приготовления йогурта
Габарити 330 х 430 х 285 мм
Вага 5.4
Колір черный + белый
Длина шнура 1,2 м
Виробник MOULINEX
Опис

Придбати Мультиварка MOULINEX CE 503 (CE503) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка-скороварка MOULINEX CE 503 (CE503)

Moulinex представляє інноваційну каструлю-скороварку СЕ503, з якою ви зможете пишатися смаком кожного виготовленого страви! Вам більше не доведеться постійно помішувати і контролювати готовність інгредієнтів. Просто покладіть необхідні продукти в чашу нової мультиварки і натисніть всього кілька кнопок. Інше вона зробить за вас.

Мультиварка СЕ503 працює під тиском, дозволяючи в два рази скоротити час приготування порівняно із звичайною мультиварка. При цьому зберігаються всі корисні властивості страв. Два температурних сенсора, один з яких розташований в нижній частині мультиварки, а інший - на внутрішній поверхні кришки, забезпечать экстраточный контроль температури. Завдяки їм всі інгредієнти будуть мати ідеальну текстуру, навіть якщо ви закладаєте всі одночасно.

Мультиварка від Moulinex має 33 автоматичних і 25 ручних режимів, а також - корисну опцію «Мультишеф», що дозволяє вручну виставляти температуру і час приготування. Тепер ви зможете легко і швидко готувати повсякденні страви на автоматичних програмах або експериментувати, щоразу отримуючи чудовий результат.

Приготуйте до приходу дітей зі школи суп-локшину з куркою і шоколадно-кокосовий пудинг на десерт, а до повернення чоловіка - соковитий бефстроганов з телятини з ароматними вешенками... А, може бути, здивуйте домашніх паелья з морепродуктів або бешбармаком?

Нова мультиварка-скороварка від Moulinex допоможе в приготуванні смачного і корисного меню для ваших дітей, включаючи натуральні йогурти, молочні каші, смачні напої та корисні десерти. В ній також можна легко стерилізувати пляшечки для дитячого харчування або ємності для консервування.

Інтуїтивно зрозуміле управління, нескінченні кулінарні варіанти, стильний дизайн і простий догляд - це і є нова мультиварка-скороварка CE503 від Moulinex. Внутрішня кришка знімається одним рухом руки, легко миється в посудомийній машині і забезпечує відсутність сторонніх запахів під час послідовної готування різних страв.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані