Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832) - AT145194 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832) - AT145194 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832)
Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832)
Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832)
Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832)
Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832)

Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832) - AT145194

Код товару: AT145194
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип мультиварка - скороварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм звичайне приготування, йогурт, рис, скоринка, швидке приготування, варіння на пару, жарка, каша, крупа, розігрів, суп, тушкування, випічка, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління електронне, Потужність 1000 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ быстрое приготовление, варка на пару, выпечка, жарка, йогурт, каша, корочка, крупа, обычное приготовление, разогрев, рис, суп, тушение
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 1000 Вт
Управление электронное
Количество программ 37
Таймер отсрочки до 24 часов
Особливості отмена автоматического подогрева, съемная внутренняя крышка
Аксессуары книга рецептов, ложка для риса, мерная чашка, прихватка для посуды
Габарити 290 x 290 x 270 мм
Вага 6.9
Колір черный + металлик
Длина шнура 1,2 м
Виробник MOULINEX
Опис

Придбати Мультиварка MOULINEX CE 5028 (CE502832) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка - скороварка MOULINEX CE 5028 дозволяє значно економити час, дозволяючи щодня швидко і легко готувати Ваші улюблені страви. Вона оснащена 37 автоматичними програмами з оптимальними настройками температури і нагріву для отримання відмінних результатів. За допомогою цих автоматичних програм Ви можете приготувати практично будь-яку страву - тушкувати, посмажити, приготувати на пару дієтичні страви, овочі, м'ясо, птицю і морепродукти, а також дитяче меню - розсипчасті і молочні каші з різних видів круп. Крім того, до Вашого розпорядження спеціальний режим для налаштування часу приготування вручну - регулювання температури від 40° до 160° С з кроком зміни в 5° С. Функція відкладеного старту до 24 годин, дозволить приготувати страви в потрібне для вас час, а відключається функція підтримки температури збереже готову страву в гарячому стані.

Мультиварка-скороварка MOULINEX CE 5028 (CE5028) має вбудований мікропроцесор, який управляє ходом приготування в залежності від обраної вами програми, а спеціальний паровий клапан і система герметичного закриття кришки створюють ідеальні умови для приготування їжі, не дозволяючи улетучиваться корисним речовинам. Вас приємно здивує привабливий зовнішній вигляд пристрою, а велика контрольна панель з великими кнопками дозволяє комфортно керувати мультиваркою. Просто виберіть одну з автоматичних програму і почніть готування. Мультиварка має товсту внутрішню чашу на 5 літрів з антипригарним керамічним покриттям, яке стійке до подряпин. Купуйте
мультиварку-скороварку MOULINEX CE 5028
за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте відмінне рішення готувати здорову їжу для всієї Вашої родини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані