Плівка захисна Drobak для Samsung Galaxy A5 (A500H) (508982) - AT014520 - купити Плівки захисні в Києві й Україні, доступні ціни на Плівка захисна Drobak для Samsung Galaxy A5 (A500H) (508982) - AT014520 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Плівка захисна Drobak для Samsung Galaxy A5 (A500H) (508982)

Плівка захисна Drobak для Samsung Galaxy A5 (A500H) (508982) - AT014520

Код товару: AT014520
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність Samsung Galaxy A5, Призначення для телефону, Тип плівки глянцева, Особливості ультратонка, ультраміцна, покращеної прозорості, Спосіб наклеювання статичний, Кількість в упаковці 1 штука,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність Samsung Galaxy A5
Призначення для телефона
Тип плівки глянцеве
Особливості ультратонкая, ультрапрочная, улучшеной прозрачности
Спосіб наклеювання статичний
Кількість в упаковці 1 штука
Виробник Drobak
Опис

Придбати Плівка захисна Drobak для Samsung Galaxy A5 (A500H) (508982) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо Ви шукайте непомітну, але надійний захист для поверхні лицьового боку смартфона, плівка захистна Drobak для Samsung Galaxy A5 - те, що Вам потрібно. Серед головних переваг цієї плівки варто виділити такі, як відмінні захисні властивості, надання можливості приховати незначні пошкодження екрана, а також оновлення зовнішнього вигляду пристрою завдяки маскуванню існуючих вад. Плівка виготовлена з високоякісних матеріалів і призначена для мобільного телефону Samsung Galaxy A5 - вона враховує всі особливості смартфона, має ідеально підходящі розміри і необхідні прорізи. 

Плівка захистна Drobak для Samsung Galaxy A5 (508982) має глянсове покриття, тому аксесуар на Вашому смартфоні майже непомітний, а якість зображення на екрані залишається на колишньому рівні. Також варто відзначити тонкість плівки, завдяки якій сенсорний екран смартфона з нанесеним аксесуаром відмінно реагує на дотики. Нанести плівку на екран не складе труднощів, так як плівка має два захисних шару, а в комплект входять всі необхідні для нанесення приналежності. Купіть плівку захисну Drobak для Samsung Galaxy A5 за нашою вигідною ціною і Ви зможете зберегти привабливий вигляд екрану Вашого смартфона протягом тривалого періоду часу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані