Кабель для передачі даних eSATA to eSATA 0.45m GEMIX (Art.GC 1704) - AT145210 - купити Передача даних (дата-кабелі) в Києві й Україні, доступні ціни на Кабель для передачі даних eSATA to eSATA 0.45m GEMIX (Art.GC 1704) - AT145210 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кабель для передачі даних eSATA to eSATA 0.45m GEMIX (Art.GC 1704)

Кабель для передачі даних eSATA to eSATA 0.45m GEMIX (Art.GC 1704) - AT145210

Код товару: AT145210
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип Вхід eSATA, Тип Вихід eSATA, Довжина 4.5 м, Тип кабель,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кабель
Тип Выход eSATA
Довжина 4.5 м
Тип Вход eSATA
Виробник GEMIX
Опис

Придбати Кабель для передачі даних eSATA to eSATA 0.45m GEMIX (Art.GC 1704) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Перш ніж підключати жорсткий диск до комп'ютера, рекомендуємо купити кабель
e-SATA/e-SATA, 0.45m GEMIX (Art.GC 1704) , без нього вам не обійтися! Він забезпечить повноцінний обмін даними між накопичувачем інформації та сістемой.Функціональность-кабель призначений для з'єднання оптичного приводу або жорсткого диска з материнською платою. З двох сторін він обладнаний 7-контактними роз'ємами SATA, які слід з'єднати з відповідними входами.

Оптимальна довжина-кабель
e-SATA/e-SATA, 0.45m GEMIX (Art.GC 1704) зможе стати сполучною ланкою двох пристроїв, які знаходяться на відстані до 0,45 м (саме таку довжину має провід ). Корисні якості-червоне забарвлення кабелю в подальшому дозволить швидко і легко відстежити наявність з'єднання. Мідний провідник, використаний для проводу, гарантує його безперебійну роботу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані