Аксесуари до кухонних комбайнів BOSCH MUZ 45 LS 1 (MUZ45LS1) - AT145483 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Аксесуари до кухонних комбайнів BOSCH MUZ 45 LS 1 (MUZ45LS1) - AT145483 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Аксесуари до кухонних комбайнів BOSCH MUZ 45 LS 1 (MUZ45LS1)

Аксесуари до кухонних комбайнів BOSCH MUZ 45 LS 1 (MUZ45LS1) - AT145483

Код товару: AT145483
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір перфорованих дисків, Матеріал сталь,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Тип набор перфорированных дисков
Матеріал стальной
Опис

Придбати Аксесуари до кухонних комбайнів BOSCH MUZ 45 LS 1 (MUZ45LS1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пропонуємо Вашій увазі аксесуар до кухонних комбайнів BOSCH MUZ45LS1, за допомогою якого Ви зможете приготувати паштет, бутербродную масу, ковбаску або шпик. Ці 2 два перфорованих диска 3 мм і 6 мм призначений для м'ясорубки кухонних комбайнів серій MUM4 і MUM5.

Аксесуар до кухонних комбайнів BOSCH MUZ45LS1 (MUZ45LS1) гарантує чудовий результат роботи. Просто встановіть ці диски в Ваш кухонний комбайн і приступайте до роботи. Купіть аксесуар до кухонних комбайнів BOSCH MUZ45LS1 за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте корисний інструмент для реалізації Ваших кулінарних задумів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані