Блендер PANASONIC MX-SS1BTQ - AT145884 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер PANASONIC MX-SS1BTQ - AT145884 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блендер PANASONIC MX-SS1BTQ
Блендер PANASONIC MX-SS1BTQ

Блендер PANASONIC MX-SS1BTQ - AT145884

Код товару: AT145884
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 600 Вт, Матеріал ніжки блендера метал, Кількість швидкостей змінне, Міні-подрібнювач так, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Тип погружной
Потужність 600
Материал ножки блендера для металла
Количество скоростей переменное
Матеріал корпусу пластик
Функції смешивания, измельчения, дробления, взбивания
Особливості эргономичный дизайн, лезвия из нержавеющей стали
Колір Чорний
Опис

Придбати Блендер PANASONIC MX-SS1BTQ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смачну і здорову їжу ви зможете приготувати за допомогою погружного блендера Panasonic MX-SS1BTQ. Завдяки потужному мотору 600 Вт і унікальному ножу, який складається з 4 лез, блендер зможе швидко подрібнити і змішати продукти. Це дуже зручно для приготування соусів, пюре або фруктових коктейлів. Блендер має плавне регулювання швидкостей, які призначені для приготування різних видів продуктів. Заглибна частина блендера виготовлена ??з нержавіючої сталі, яка продовжить термін експлуатації блендера, а також її легко очистити. За допомогою спеціальної підставки, яку легко закріпити на стіні, блендер Panasonic MX-SS1BTQ завжди буде у вас під рукою.


Таким чином, ви завжди зможете радувати себе смачними десертами і коктейлями. Занурювальний блендер Panasonic MX-SS1BTQ гарантує будь-якому користувачеві багате різноманіття можливостей експлуатації, дозволяючи якісно подрібнювати або змішувати будь-які продукти, використовувані для приготування Ваших улюблених страв. Цей маленький кухонний помічник здатний істотно скоротити час на приготування, дозволяючи більше часу проводити з Вашими рідними і близькими. Сім'я гідно оцінить Ваші зусилля, насолоджуючись смачними коктейлями, соусами, супами - пюре і т.п. Завдяки наявності мірного стакана, Ви зможете з точністю слідувати рецептам, а стильний і елегантний вигляд блендер Panasonic MX-SS1BTQ зможе вигідно підкреслити Ваш вишуканий смак.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані