Збірна модель Умная бумага Большая Стройка (191) - AT146030 - купити Моделі для складання в Києві й Україні, доступні ціни на Збірна модель Умная бумага Большая Стройка (191) - AT146030 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Збірна модель Умная бумага Большая Стройка (191)

Збірна модель Умная бумага Большая Стройка (191) - AT146030

Код товару: AT146030
В наявності
799 грн
Короткий опис:
Тип моделі архітектура, Стать дитини для дівчаток, для хлопчиків, Вікова група від 5 років, Матеріал картон, Комплектація картонні заготовки, інструкція,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип модели архитектура
Пол ребенка унисекс
Возрастная группа от 5 лет
Матеріал картон
Комплектація картонные заготовки, инструкция
Опис

Придбати Збірна модель Умная бумага Большая Стройка (191) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Збірна модель Розумний папір Велике Будівництво (191) являє собою конструктор, виготовлений з високоякісного товстого картону, з лаковим покриттям. Вам не знадобляться ножиці і клей. Конструкція добре деталізована. Патентовані з'єднання дозволять після складання грати з готовою моделлю. Юні любителі моделювання зможуть проявити всю свою кмітливість і фантазію для складання цієї моделі, а гра перетвориться на захоплюючу пригоду.

Збираючи дану модель, Ваша дитина вчиться співвідносити частини і ціле, підбирати фрагменти за кольором, формою і розміром, а також ця гра допоможе розвинути фантазію, уяву та дрібну моторику рук. Безумовно, цей ігровий набір відповідає визначенню 'Розвиваюча іграшка' повною мірою. Крім цього, при таких розмірах, зібраний ігровий набір не загубиться в дитячій і відмінно прикрасить будь-яку дитячу або ігрову кімнату!

Компанія 'Розумний Папір' – це відомий бренд дитячих товарів. Компанія займається розробкою, виробництвом і реалізацією збірних моделей і іграшок, розвиваючих ігор, звичайних і об'ємних (3D) пазлів. Всі моделі та іграшки, створені за технологією UMBUM, збираються без ножиць і клею, що є їх неповторною особливістю. Принцип з'єднання деталей запатентований. З'єднання деталей продумані і розраховані з такою точністю, що при правильній збірці з моделлю можна грати, як із звичайною іграшкою. ,

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані