Насадка для комбайна KENWOOD KAH 647 PL - AT146075 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Насадка для комбайна KENWOOD KAH 647 PL - AT146075 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Насадка для комбайна KENWOOD KAH 647 PL

Насадка для комбайна KENWOOD KAH 647 PL - AT146075

Код товару: AT146075
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип насадки фуд-процесор, Сумісність Kenwood KVC5030T, Kenwood KMC 577, Kenwood KMC 570, Kenwood KM 336, Kenwood KM 331,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kenwood
Сумісність Kenwood KVC5030T, Kenwood KMC 577, Kenwood KMC 570, Kenwood KM 336, Kenwood KM 331
Тип насадки фуд-процесор
Опис

Придбати Насадка для комбайна KENWOOD KAH 647 PL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Насадка для комбайна KENWOOD KAH 647 PL стане прекрасним доповненням до кухонних машин і розширить їх функціональні можливості. Цей фуд-процесор - практично повноцінний кухонний комбайн, за допомогою якого ви зможете миттєво подрібнювати і шинкувати різноманітні інгредієнти. Насадка працює на середньошвидкісному приводі машини. У комплекті до неї додаються 6 ріжучих дисків з нержавіючої сталі. З цими дисками вам доступні наступні функції: товста нарізка (диск 4 мм), тонка нарізка (диск 2 мм), дуже тонке натирання (диск 3 мм), більш грубе натирання (диск 5 мм), а також підготовка інгредієнтів для приготування жульена ( диск 5 мм) і дерунів.


На корпусі є спеціальні позначки для того, щоб ви могли контролювати кількість продуктів. Чаша виконана з міцного матеріалу - пластика Tritan, стійкого до перепаду температур, подряпин і пошкоджень. Має широку горловину для подачі продуктів. Для безпеки в експлуатації в її конструкції передбачена система захисного блокування, яка спрацює, якщо відкрита кришка. Всі диски, як і чашу, можна після закінчення готування вимити в посудомийній машині.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані