Сендвічниця Magio MG-360N - AT146077 - купити Бутербродниці в Києві й Україні, доступні ціни на Сендвічниця Magio MG-360N - AT146077 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сендвічниця Magio MG-360N
Сендвічниця Magio MG-360N

Сендвічниця Magio MG-360N - AT146077

Код товару: AT146077
В наявності
641 грн
Короткий опис:
Знімні форми не має, Потужність 750 Вт, Кількість відділень 4, Антипригарне покриття так, Індикатор нагріву так, Індикатор роботи так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Потужність 750 Вт
Количество отделений 4
Колір Чорний
Опис

Придбати Сендвічниця Magio MG-360N Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сэндвичница Magio MG-360N - це зручна у використанні бутербродниця, яка має матове покриття корпусу і антипригарне покриття нагрівальних панелей. Також оснащена двома світловими індикаторами і чотирма відділеннями. Створена для приготування різних типів бутербродів. Хороша помічниця на кухні, яка допоможе заощадити вам час.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані