Аксесуар до радіокерованої моделі Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO (QR X350 PRO-Z-09) - AT146162 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Аксесуар до радіокерованої моделі Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO (QR X350 PRO-Z-09) - AT146162 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Аксесуар до радіокерованої моделі Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO (QR X350 PRO-Z-09)

Аксесуар до радіокерованої моделі Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO (QR X350 PRO-Z-09) - AT146162

Код товару: AT146162
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для квадрокоптера, Тип GPS модуль, Підходить для моделей Walkera, Комплектація 1 шт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для квадрокоптера
Подходит для моделей Walkera
Тип GPS модуль
Виробник Walkera
Опис

Придбати Аксесуар до радіокерованої моделі Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO (QR X350 PRO-Z-09) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Модуль GPS для QR X350 PRO Walkera (QR X350 PRO-Z-09) ідеально підійде для заміни використаної частини моделі, яка вийшла з якихось причин з ладу або поліпшення технічних характеристик Вашої радіокерованої моделі. Модуль GPS для QR X350 PRO Walkera (QR X350 PRO-Z-09) призначений для квадрокоптера Walkera QR X350 PRO. Аксесуар виконаний з якісних матеріалів з використанням сучасних технологій, що забезпечує довгий термін служби і дозволить насолодитися управлінням Вашої моделі.

Встановлений модуль GPS дозволяє зберігати точне позиціонування і парити на місці в режимі утримання позиції. При простому натисканні кнопки або втраті сигналу уквадрокоптер автоматично повернеться назад і зробить посадку! Крім того, є і ручний режим для 'спортивних' польотів, і бортова система подасть застережливий сигнал про зниження напруги, коли буде пора провести посадку.

Квадрокоптер Walkera QR X350 PRO - це новий мультикоптер , який підходить кожному, незалежно від досвіду. Він дозволяє зосередиться на самому процесі аерофотозйомки, а не витрачати час на виготовлення квадрокоптера своїми руками, настройку та програмування електроніки та інші технічні речі. Купивши цей квадрокоптер з підвісом для камери і апаратурою радіоуправління, Ви зможете приступити до відеозйомки в той же вечір.

Якщо з якоїсь причини ця деталь вийшла з ладу і її треба замінити, купуйте
модуль GPS для QR X350 PRO Walkera (QR X350 PRO-Z-09)
за нашою доступною ціною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані