Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681) - AT146276 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681) - AT146276 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681)
Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681)
Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681)

Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681) - AT146276

Код товару: AT146276
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Клас товару базовий захист, для домашніх ПК, Потужність, ВА 600 В*А, Форма вихідної току синусоїда, Тип архітектури лінійно-інтерактивний (line interactive), Тип виконання класичний, Розмір, мм (ШхГхВ) 160 x 95 x 320 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Trust
Діапазон потужності, Вт от 501 до 1000
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для домашніх ПК
Форма вихідного струму апроксимована синусоїда
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 1
Тип исполнения Класичний
Размер, мм (ШхГхВ) 160 x 95 x 320 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Джерело безперебійного живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR (17681) - компактний надійний ДБЖ з резервним живленням від акумуляторної батареї на 600 ВА з 2 розетками, оснащеними захистом від перенапруг. Підтримує роботу ПК під час відключення електроживлення; дозволяє зберегти важливі дані і уникнути пошкодження апаратних засобів. Ідеально підходить для використання вдома або в невеликому офісі: компактний розмір і акумуляторна батарея ємністю 600 ВА, якої достатньо для окремого комп'ютера. Розетки, оснащені захистом від перенапруги, захищають підключені пристрої від пошкодження внаслідок стрибків і імпульсів напруги. Чіткі візуальні і звукові індикатори джерела живлення Trust UPS Oxxtron 600VA UPS AVR і низького заряду батареї. Захист від перенапруги і короткого замикання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані