Витяжка кухонна Hansa OKP 631 GH (OKP631GH) - AT146285 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Hansa OKP 631 GH (OKP631GH) - AT146285 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна Hansa OKP 631 GH (OKP631GH)

Витяжка кухонна Hansa OKP 631 GH (OKP631GH) - AT146285

Код товару: AT146285
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип декоративна, Продуктивність 660 м3/год, Кількість швидкісних режимів 3, Потужність 230 Вт, Рівень шуму 63 Дб,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип декоративная
Производительность 660 м3/час
Количество скоростных режимов 3
Потужність 230 Вт
Уровень шума 63 dB
Виробник Hansa
Опис

Придбати Витяжка кухонна Hansa OKP 631 GH (OKP631GH) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильна сучасна витяжка Hansa OKP 631 GH (OKP631GH) – мрія кожної господині. Гарний дизайн в стилі хай-тек, поєднання металу і скла, а також висока продуктивність зроблять вашу кухню улюбленою для всієї родини. Ця витяжка потужністю 669 кб.м/ч позбавить ваш будинок від неприємних запахів і зайвої вологи в лічені хвилини. 

Hansa OKP631GH вміє працювати в двох режимах: рециркуляції і відвід повітря. Має дві точки освітлення, що значно допомагає при приготуванні їжі в пізній час доби. Є один жировий фільтр, який при необхідності можна легко зняти для заміни або очищення. Механічне кнопкове управління гарантує довговічну роботу і легкість в обслуговуванні, якщо колись постане питання заміни деталей. Є три режими швидкості двигуна, перемикаючи які, можна налаштовувати потужність витяжки при різних видах завантаженості варильної поверхні. Мінімальний шум при першій швидкості роботи всього 48 дБ. Варто зазначити, що ця витяжка дуже проста в експлуатації. Корпус з нержавіючої сталі легко піддається очищенню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані