Плита Cezaris ПГ 2100-07 - AT146543 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Cezaris ПГ 2100-07 - AT146543 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Плита Cezaris ПГ 2100-07

Плита Cezaris ПГ 2100-07 - AT146543

Код товару: AT146543
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип газова, Колір білий, Газ-контроль духовка, Електропідпал конфорки, Зони нагріву газові, Електропідпал поверхні окрема кнопка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Для газовых плит
Колір White
Электроподжиг конфорки
Зоны нагрева Для газовых плит
Электроподжиг поверхности отдельная кнопка
Крышка варочной поверхности стеклянная
Материал решеток поверхности эмалированная сталь
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок 2 кВт, 3 кВт, 0.9 кВт
Тип духовки Для газовых плит
Висота 85 см
Ширина 51 см
Виробник Cezaris
Опис

Придбати Плита Cezaris ПГ 2100-07 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сучасний споживач дуже вимогливий до набору функцій і зовнішнього вигляду кухонної плити, адже така техніка купується на довгі роки. Виробник побутових газових плит торгової марки CEZARIS, думаючи про своїх майбутніх споживачів, подбав про те, щоб пристрої для приготування їжі можна було безпечно використовувати як в цегляних будинках, так і в блокових багатоповерхових будівлях. Газові плити CEZARIS працюють як на зрідженому, так і на природному газі. Плита Cezaris ПГ 2100-07 здатна задовольнити запити будь-якої господині.

На емальованій поверхні цієї газової плити розташовані 4 конфорки, серед них є такі: велика (швидка), дві середні (напівшвидкі) і мала (допоміжна). Сталеві емальовані решітки дозволять комфортно розмістити і переміщати посуд під час приготування. Управління плитою здійснюється зручними поворотними перемикачами. Безперечні достоїнства плити - наявність в ній газ-контроль духовки і механічного електропідпалу поверхні.

Духова шафа на 43 л може забезпечити необхідну температуру нагрівання. Духовка зручна і безпечна, адже оснащена підсвічуванням, таймером, а її дверцята мають подвійне скло. В оснащення духовки входить секція для посуду.
Плита Cezaris ПГ 2100-07 – це довгий строк експлуатації, функціональність і економічна ціна. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані