Засіб для миття посуду Fairy Ягодная свежесть 500 мл (5413149313934) - AT146578 - купити Засоби для миття посуду в Києві й Україні, доступні ціни на Засіб для миття посуду Fairy Ягодная свежесть 500 мл (5413149313934) - AT146578 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Засіб для миття посуду Fairy Ягодная свежесть 500 мл (5413149313934)

Засіб для миття посуду Fairy Ягодная свежесть 500 мл (5413149313934) - AT146578

Код товару: AT146578
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Застосування для ручного миття, Тип безфосфатний, Призначення для всіх видів посуду, Об'єм/Вага 500 мл, Особливості Зберігати в недоступному для дітей місці. Не ковтати. У разі проковтування, негайно зверніться до лікаря, Спосіб застосування Для миття нанесіть невелику кількість на губку або посуд. Додавайте по мірі необхідності. Після миття обполосніть чистою водою.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Применение ручная мойка
Тип бесфосфатный
Призначення для всех видов посуды
Объем/Вес 500 мл
Особливості Хранить в недоступном для детей месте. Не глотать. В случае проглатывания, незамедлительно обратитесь к врачу
Способ применения Для мытья нанесите небольшое количество на губку или посуду. Добавляйте по мере необходимости. После мытья ополосните чистой вод
Состав 5-15% анионные ПАВ; <5% неионогенные ПАВ; ароматизирующие добавки, консерванты, гексилкоричный альдегид
Упаковка пластиковая
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Украина
Виробник Fairy, Procter & Gamble
Опис

Придбати Засіб для миття посуду Fairy Ягодная свежесть 500 мл (5413149313934) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Засіб для миття посуду Fairy Ягідна свіжість 500 мл (5413149313934) довше залишається на губці, завдяки чому його не доводиться додавати так часто, як звичайні миючі засоби, і однією краплею можна перемити більше посуду, ніж іншим засобом.
Fairy з активною формулою видаляє пригорілий жир і забруднення. Володіє чудовою очисною здатністю та піноутворенням. Fairy видалить залишки їжі з вашої посуду, залишивши посуд свіжим і чистим. Також може використовуватися для миття скляних, пластикових, металевих, керамічних та дерев'яних поверхонь.

Спосіб застосування:
Для миття нанесіть невелику кількість засобу на губку або посуд. Додавайте засіб по мірі необхідності. Після миття обполосніть посуд чистою водою.

Procter & Gamble – всесвітньо відома компанія з представництвами в більш ніж вісімдесяти країнах. Понад 300 торгових марок успішно продаються в 140 країнах світу, а річний оборот становить 76.5 мільярдів доларів США. Компанія заслужила довіру споживачів по всьому світу, завдяки впровадженню новітніх технологій і постійному вдосконаленню продукції високої якості.  

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані