Порошок для чищення Gala Лимон 500 г (5413149500501) - AT146579 - купити Миючі рідини для прибирання в Києві й Україні, доступні ціни на Порошок для чищення Gala Лимон 500 г (5413149500501) - AT146579 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Порошок для чищення Gala Лимон 500 г (5413149500501)

Порошок для чищення Gala Лимон 500 г (5413149500501) - AT146579

Код товару: AT146579
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип безфосфатний, Призначення універсальний, для плитки, для підлоги, для кухні, для дезінфекції, для ванної, Забруднення пліснява, жир, грибок, бруд, бактерії та мікроби, іржа, Поверхня різні поверхні, кахель, керамічна плитка, Об'єм/Вага 500 г, Особливості уникайте тривалого контакту з миючим засобом,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип бесфосфатный
Призначення универсальный, для пола, для плитки, для кухни, для дезинфекции, для ванной
Загрязнение ржавчина, плесень, жир, грязь, грибок, бактерии и микробы
Поверхность различные поверхности, кафель, керамическая плитка
Объем/Вес 500 г
Особливості избегайте длительного контакта с чистящим средством
Способ применения Нанесите и распределите по всей поверхности влажной губкой. Для дезинфекции оставьте максимум на 10 мин. После потрите и смойте
Состав <5% анионогенные ПАВ, хлориносодержащие отбеливатели, неионогенные ПАВ; мыло; дезинфицирующие вещества (фосфорная и муравьиная к
Упаковка пластиковая емкость
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Украина
Виробник Gala, Procter & Gamble
Опис

Придбати Порошок для чищення Gala Лимон 500 г (5413149500501) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Засіб для чищення Gala Лимон 500 г (5413149500501) — універсальний порошковий засіб для прибирання будинку. Завдяки своїй дії Gala ідеально підходить для чищення умивальників, туалетів, ванн, кухонних плит і робочих поверхонь. Використовувані компоненти відмінно відчищають бруд, надають свіжий аромат і вбивають мікроби.

Для початку прибирання нанесіть невелику кількість порошку для чищення на забруднену поверхню, вологою губкою потріть поверхню та змийте теплою водою. Використовуйте гумові рукавички для захисту ваших рук.

Procter & Gamble – всесвітньо відома компанія з представництвами в більш ніж вісімдесяти країнах. Понад 300 торгових марок успішно продаються в 140 країнах світу, а річний оборот становить 76.5 мільярдів доларів США. Компанія заслужила довіру споживачів по всьому світу, завдяки впровадженню новітніх технологій і постійному вдосконаленню продукції високої якості.  

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані