Принтер чеків Rongta RP58U - AT146789 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків Rongta RP58U - AT146789 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Принтер чеків Rongta RP58U

Принтер чеків Rongta RP58U - AT146789

Код товару: AT146789
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Інтерфейси USB, Автообрізання чека відсутнє, Тип настільний, Тип друку термодрук, Максимальна швидкість друку 100 мм/с, Розмір шрифту A: 12 x 24 пікселів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rongta
Інтерфейси USB
Тип настольний
Тип друку термопечать
Максимальная скорость печати 100 мм/с
Размер шрифта A: 12 x 24 точек
Ширина расходного материала 57 мм
Диаметр расходного материала 50 мм
Возможность подключения денежного ящика 1 ящик
Температура хранения от –40°С до +60°С
Влажность при эксплуатации 10 - 80%
Розміри 210 x 135 x 130 мм
Вага 1.06 кг
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер чеків Rongta RP58U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер чеків Rongta RP58U

застосовується для друку, нефіскальних чеків, маршрутів доставки, замовлень на кухні (в ресторані, кафе), квитанцій, квитків та іншої інформації з POS-терміналів, ПК як економічне та недороге рішення. Один із небагатьох принтерів із шириною паперу 58 мм, який вміщує рулон із діаметром до 80 мм. Оснащений USB 2.0, що дозволяє друкувати зі швидкістю 100 мм. Підтримка друку штрих-кодів розширює можливості використання принтера для програм, які потребують ідентифікації користувача.

Особливості

принтера чеків Rongta RP58U

: швидкість друку до 100 мм/с. Компактність, низька вартість та привабливий дизайн. Легказавантаження паперу та великий діаметр рулону. Великий буфер забезпечує отримання даних навіть під час друку принтера. Наявність порту для грошової скриньки. Емуляція команд ESC/POS. Інтерфейси USB чи LAN. Друк штрих-кодів.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані