Принтер чеків Rongta RP80USE - AT146791 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків Rongta RP80USE - AT146791 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Принтер чеків Rongta RP80USE
Принтер чеків Rongta RP80USE

Принтер чеків Rongta RP80USE - AT146791

Код товару: AT146791
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейси USB, RS-232, Ethernet, Автообрізка чека повна, Тип настільний, Тип друку термодрук, Максимальна швидкість друку 250 мм/с, Розмір шрифту A: 12 x 24 пікселів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rongta
Інтерфейси USB, RS-232, Ethernet
Тип настольний
Тип друку термопечать
Автообрезка чека повна
Максимальная скорость печати 250 мм/с
Размер шрифта A: 12 x 24 точек
Ширина расходного материала 80 мм
Возможность подключения денежного ящика 1 ящик
Розміри 145 x 195 x 148 мм
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер чеків Rongta RP80USE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер чеків Rongta RP80USE

– доступний високошвидкісний чековий принтер від компанії Rongta Technology для друку на стрічці шириною 80мм. Наявність кількох портів підключення (USB, RS-232, Ethernet, WiFi) та проста в обслуговуванні конструкція роблять цю модель універсальною у застосуванні, а оптимальне співвідношення ціна/якість/супровід дозволяє конкурувати з іншими постачальниками аналогічного обладнання. Принтер чеків призначений для використання в роздрібній та оптовій торгівлі, на підприємствах громадського харчування, в системах самообслуговування, в ігрових залах та букмекерських конторах, в системах електронних черг та інших системах, де потрібна недорога,якісний та швидкий друк.

Принтер чеків Rongta RP80USE

оснащений автоматичним обрізувачем, що у доповненні із простою заміною стрічки та можливістю управління грошовою скринькою дозволяють прискорити час роботи на місцях скупчення черг. Завдяки вбудованій пам'яті (64Кб) принтер може друкувати завантажені логотипи (зображення) якісно та швидко. Принтер чеків сумісний з операційними системами Windows 98/2000/XP/Vista/7/8 (x32/x64), має підтримку ESC/POS команд та кількох мовних кодових сторінок (включаючи кирилицю 866 та 1251).


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані