Нічник Chicco Магическая лампа (69854.00) - AT146879 - купити Світильники в Києві й Україні, доступні ціни на Нічник Chicco Магическая лампа (69854.00) - AT146879 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Нічник Chicco Магическая лампа (69854.00)

Нічник Chicco Магическая лампа (69854.00) - AT146879

Код товару: AT146879
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції нічник, колискова, Технологія LED, Матеріал пластик, Колір білий, Додатково регульований рівень звучання,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції ночник, колыбельная
Технологія LED
Матеріал пластик
Колір White
Додатково регулируемый уровень звучания
Виробник Chicco
Опис

Придбати Нічник Chicco Магическая лампа (69854.00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Нічник Chicco Магічна лампа (69854.00)
Світильник Магічна лампа наповнить світлом і звуками дитячу кімнату. Має 5 світлових ефектів, які поєднуються з різними мелодіями і звуками природи, що створюють малюкові безтурботну і заспокійливу атмосферу. Лампа м'яко погойдується завдяки особливій неповторній формі, її можна носити з собою, тримаючи за симпатичну і практичну ручку. Щоб вибрати світловий ефект в супроводі різних звуків природи, поверніть перемикач "звуки природи і мелодія", який знаходиться на підставі лампи, і виберіть мелодію або звуки на ваш розсуд, для цього з'єднайте малюнки-позначення з умовною знаком на вимикачі.

Особливості Chicco Магічна лампа:
Ефект "море": блакитне світло і звук морської хвилі.
Ефект "світанок": жовте світло і характерні звуки на світанку.
Ефект "ліс": зелене світло і звуки лісу і коників.
Ефект "сердечко": багряний світло і звуки маминого серцебиття.
Ефект "фантазія": вогники в довільному порядку і мелодії.

Chicco - італійська марка, що представляє повну серію предметів для мам і малюків. Всі ці продукти Chicco пройшли ретельний контроль якості і безпеки. Тисячі висококваліфікованих фахівців займаються дослідженнями, випробуваннями і вдосконаленням технологій для товарів. Компанія дбає про здоров'я і щастя дітей і всієї сім'ї, тому намагається зробити життя всіх її членів легше і радісніше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані