Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW) - AT146888 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW) - AT146888 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW)
Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW)

Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW) - AT146888

Код товару: AT146888
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 194 л, Тип вертикальна, Висота 154 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 59.5 см, Глибина 66.8 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 154 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 194 л
Ширина 59.5 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 66.8 см
Колір White
Общий объем 225 л
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс Т, ST, SN, N
Мощность замораживания 20 кг/сутки
Время сохранения температуры без электроэнергии 18 часов
Хладагент R600a
Особливості регулируемая температура, механическое управление
Вага 53.9 кг
Уровень шума 40 dB
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера ELECTROLUX EUF 2205 AOW (EUF2205AOW) - це поєднання строгого дизайну і функціональності в одній моделі. Економте на енергоспоживанні завдяки режиму EcoMode, який з легкістю підбере найбільш ефективний температурний режим для заморозки Ваших продуктів. Система DrinksChill змогу порівняти різні допоможе швидко охолодити кілька напоїв, а завдяки таймеру Ви відразу дізнаєтеся про їх готовність до подачі на стіл. Зберегти смакові якості і всі необхідні вітаміни дозволить система швидкої заморозки свіжих продуктів FastFreeze.

Вона моментально активує процес, а при досягненні необхідної температури автоматично повернеться до початкового режиму. Ви без зусиль зможете переглянути вміст ящиків лінії SpacePlus, в той час як їх досить великий обсяг дозволить розмістити великі продукти. Розпоряджатися вмістом ящиків холодильної камери досить зручно і просто, завдяки системі комфортного відкривання, наявних ручок для перенесення і прозорої передньої стінки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані