Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black - AT146976 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black - AT146976 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black
Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black

Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black - AT146976

Код товару: AT146976
В наявності
893 грн
Короткий опис:
Живлення від мережі, Довжина стрижки 3 - 12 мм, Кількість насадок 4, Комплектація тример для носа, бритва, насадки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення сеть 220В
Длина стрижки 3 - 12 мм
Количество насадок 4
Комплектація триммер для носа, бритва, насадки
Виробник CLATRONIC
Опис

Придбати Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Машинка для стрижки CLATRONIC HSM 3441 NE black - це вигідне придбання, якщо ви вмієте стригти. Машинка для стрижки допоможе заощадити вам як час на похід перукарню, так і гроші на оплату послуг перукаря. За допомогою цієї машинки ви зможете втілити в життя самі незвичайні зачіски і стрижки. Вона призначена для домашнього використання і тому проста в обігу, не вимагає спеціально підготовки. Корпус зроблений таким чином, що машинка зручно лежить в руці і не вислизає під час роботи. Вона зручна в хваті, рука під час стрижки практично не втомлюється, так як і вага машини не великий.

У комплекті з машинкою для стрижи CLATRONIC HSM 3441 NE black йдуть чотири насадки, завдяки чому ви зможете змінювати довжину підстрижених волосся. Машинка споживає 10 ват. Для роботи машинки потрібно 230 вольт. З особливостей цієї моделі можна згадати триммер для стрижки волосся в носі. Є також індикатори роботи і зарядки. Ножі машинки виготовлені з нержавіючої сталі. Мотор машинки працює майже беззвучно. Щоб зменшити вагу машинки до мінімуму, її корпус виконаний з пластика.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані