Мікрохвильова піч CANDY CMW 2070M - AT146981 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч CANDY CMW 2070M - AT146981 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем вам товар флеш память, купить с доставкой в Украину, рекомендуем вам джойстик, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить сканер дешево, обратите внимание на жесткий, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с ссд винт, либо стиральные машины, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить винт в нашем магазине, а также сотовый телефон с доставкой по Днепродзержинску.
  • Выгодные цены на каталог ноутбуков, предлагаем вам сделать выбор компьютерный руль и заказать с доставкой в Тернополе.
Мікрохвильова піч CANDY CMW 2070M

Мікрохвильова піч CANDY CMW 2070M - AT146981

Код товару: AT146981
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мікрохвилі, Колір Білий, Тип керування механічний, Об'єм 20 літрів, Потужність НВЧ 700 Вт, Виконання окремостояча,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Колір White
Тип микроволны
Об`єм 20 литров
Тип управления механічна
Мощность СВЧ 700 Вт
Исполнение окремостояща
Тип открывания дверцы ручка
Диаметр поворотного поддона 245 мм
Тип внутреннего покрытия эмаль
Особливості таймер, звуковой сигнал
Вага 10.5
Опис

Придбати Мікрохвильова піч CANDY CMW 2070M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

З мікрохвильовою піччю CANDY CMW 2070M будь-який споживач може стати кваліфікованим кухарем без особливих зусиль.

Мікрохвильова піч Candy CMW 2070M з об'ємом робочої камери 20 літрів дозволяє готувати або розігрівати досить великі порції продуктів для всієї родини. Піч має потужність 700 Вт, що дозволяє власникові не тільки розігрівати готові страви або розморожувати напівфабрикати або м'ясо, а й смачно готувати нескладні страви із збереженням вітамінів і корисних речовин. Наприклад, тушкувати овочі, готувати соуси або рибні страви. Цій техніці по силам навіть випікання бісквітів та кексів.

Управління мікрохвильовою піччю здійснюється поворотними регуляторами, які дозволяють легко налаштувати час і вибрати потрібну потужність. Ця звична вже для кожної родини техніка економить час і енергію. Раніше приготовлені страви всього за пару хвилин розігріються, а заморожені продукти набагато швидше відтають. Шість рівнів потужності дозволять вибрати потрібний режим для якісного приготування різних страв. Для зручності використання передбачений акустичний сигнал закінчення приготування. Завдяки компактним габаритам і класичному дизайну корпусу піч гармонійно впишеться в будь-який кухонний інтер'єр.

Candy Hoover Group відрізняється новаторським підходом до дизайну своїх виробів. Саме дизайн допомагає вирішувати багато завдань, що стоять перед виробником, зокрема, задачу підвищення ергономічності приладів. Техніка для дому від Candy — це плавні і рівні лінії контурів, максимально зручні і безпечні ручки, можливість регулювання висоти і внутрішнього об'єму приладів, а також можливість легко і просто переміщати будь-яку, навіть великогабаритну побутову техніку на кухні.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані