Блендер KENWOOD BL 237 (BL237) - AT146994 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер KENWOOD BL 237 (BL237) - AT146994 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блендер KENWOOD BL 237 (BL237)
Блендер KENWOOD BL 237 (BL237)
Блендер KENWOOD BL 237 (BL237)
Блендер KENWOOD BL 237 (BL237)

Блендер KENWOOD BL 237 (BL237) - AT146994

Код товару: AT146994
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип стаціонарний, Потужність 350 Вт, Кількість швидкостей 3, Міні-подрібнювач так, Об'єм чаші 0.8 л, Ємність міні-подрібнювача, мл 800 мл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kenwood
Тип стационарный
Потужність 350 Вт
Объем чаши 0.8 л
Количество скоростей 3
Насадки и ножи нож для измельчения
Стаканы и другие емкости мельничка
Матеріал корпусу пластик
Функції смешивания, измельчения
Особливості лезвия из нержавеющей стали
Колір White
Емкость мини-измельчителя, мл 800 мл
Опис

Придбати Блендер KENWOOD BL 237 (BL237) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер KENWOOD BL 237 (BL237) сподобається тим, у кого маленька кухня і маса ідей для кулінарної творчості. Він компактний і привабливий, такий, про який мріє кожна господиня.
У комплекті глечик об'ємом 0,8 літра, глечик об'ємом 450 мл, який розроблений для того, щоб ви могли приготувати коктейлі і взяти їх з собою, подрібнювач. Такий блендер стане відмінним подарунком. Білий колір робить його придатним для будь-якої кухні.

Блендер Kenwood BL237 - правильний вибір. Він має 2 швидкості + імпульсний режим, завдяки чому ви зможете готувати найрізноманітніші страви. Якщо ви хочете витрачати якомога менше часу на приготування їжі, ця модель - то, що вам потрібно. Такий помічник дозволить робити все швидко, насолоджуватися процесом приготування і отримувати відмінний результат - ви залишитеся задоволені. Для різних завдань. Блендера Kenwood BL237 не розчарує. Тільки уявіть, скільки самих різних страв ви зможете готувати з цією моделлю! Великий глечик - ідеальний варіант для приготування крем-супів, подрібнення овочів, той, що трохи менше, розроблений для приготування коктейлів. Подрібнювач допоможе кришити невеликі порції трав, молоти каву.

Чаша блендера. У чаші блендера KENWOOD BL 237 об'ємом 0,8 л зручно готувати крем-суп, подрібнювати фрукти. Чаша має градуювання для того, щоб ви з легкістю могли відміряти необхідну кількість інгредієнтів. Глечик. Наявність такого глечика обсягом 0,45 л робить блендер функціональним. Ви можете приготувати в ньому коктейлі, а потім акуратно зняти глечик, взяти його з собою на роботу або на пікнік, щоб насолоджуватися смаком улюблених фруктів. Млин. Невеликий млин допоможе подрібнити трави, змолоти каву. Вона - відмінний бонус до цього зручного і практичного блендеру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані