Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni - AT147070 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni - AT147070 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni
Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni

Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni - AT147070

Код товару: AT147070
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип насадки для приготування макаронних виробів, Сумісність Kenwood AT 910,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kenwood
Сумісність Kenwood AT 910
Тип насадки для приготовления макаронных изделий
Опис

Придбати Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Насадка для комбайна KENWOOD AT910004 Maccheroni допоможе вам стати справжнім професіоналом на кухні і познайомити вашу сім'ю з істинно італійськими макаронами. Виконується диск-насадка з якісного алюмінію з бронзовим покриттям, завдяки чому не тільки має елегантний зовнішній вигляд, але і відрізняється досить високими показниками надійності і міцності. До такого виробу для забезпечення найбільш сприятливих умов зберігання при покупці дається спеціальна коробочка. Даний аксесуар характеризується невеликими габаритами (4, 4х4, 4х1, 4 см), завдяки чому можна покласти його навіть в самий маленький ящик.

Насадка KENWOOD AT910004 Maccheroni являє собою своєрідний короткий циліндр з однією підставою, в якому виконані 4 отвори у вигляді круглих щілин. За рахунок цього виходить паста в формі порожнистих макаронів досить великих розмірів. У такому диску передбачено наявність різьблення на внутрішній його стороні для навинчивания на вихідний патрубок. Така насадка разом з універсальним пристроєм для приготування макаронних виробів відмінно підійде для всіх серій кухонних комбайнів Chef і Major, а також на деякі види м'ясорубок, наприклад MG450-MG510, MG516, MG520.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані