Електрогриль MAXWELL MW-1960 - AT147108 - купити Грилі в Києві й Україні, доступні ціни на Електрогриль MAXWELL MW-1960 - AT147108 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрогриль MAXWELL MW-1960

Електрогриль MAXWELL MW-1960 - AT147108

Код товару: AT147108
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Поверхня ребриста, Потужність 2000 Вт, Тип управління механічний, Розміщення настільний, Антипригарне покриття так, Піддон для збору соку/рефлектор так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Поверхность ребристая
Размещение настольний
Потужність 2000 Вт
Температурные режимы 9
Розміри 19 x 38 x 31 см
Особливості индикатор работы
Вага 3.24 кг
Колір черный + нержавеющая сталь
Комплектація емкость для сбора жира (2 шт), скребок
Виробник MAXWELL
Опис

Придбати Електрогриль MAXWELL MW-1960 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрогриль MAXWELL MW-1960
З електрогрилем ви зможете втілити в життя свої різноманітні кулінарні ідеї, використовуючи його як просту вафельницу, як відкритий гриль, а також гриль-прес. Виробники продовжують піклуватися про смачну і здорову їжу, розташувавши в конструкції пристрою спеціальні жолобки, за якими під час приготування стікають надлишки жиру і збираються в передбачену для цього ємність. Взагалі, при бажанні, і правильному виборі температурного режиму, унікальне покриття дозволяє готувати і зовсім без додавання масла.

Корпус електрогриля

MAXWELL MW-1960

поєднує в собі холодну строгість нержавіючої сталі і безпеку термостійкого пластика, з якого зроблені ручки. Антипригарне покриття ребристої поверхні пластин подбати про те, щоб ваше блюдо придбало приємну, золотисту скориночку. Також воно істотно полегшить подальший догляд, позбавивши вас від необхідності довгого, виснажливого ??очищення гриля від підгорілих продуктів. Простоту і комфорт у використанні забезпечують: зручна ручка терморегулятора, прогумовані ніжки приладу, а також відсік для зберігання шнура.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані