Машинка для стрижки ROWENTA TN1400 - AT147111 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки ROWENTA TN1400 - AT147111 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Машинка для стрижки ROWENTA TN1400

Машинка для стрижки ROWENTA TN1400 - AT147111

Код товару: AT147111
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Живлення акумулятор + від мережі, Час автономної роботи 40 хвилин, Довжина стрижки 3 - 30 мм, Кількість насадок 2, Додатково індикатор зарядки, Комплектація щіточка, масло для догляду,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення аккумулятор + сеть
Время автономной работы 40 минут
Длина стрижки 3 - 30 мм
Додатково Индикатор зарядки
Комплектація щеточка, смазочное масло
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Машинка для стрижки ROWENTA TN1400 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Машинка для стрижки ROWENTA TN1400
Багато чоловіків мають вуса або бороду, які вимагають особливого догляду. Однією з головних процедур є стрижка волосся. Якщо у вас немає можливості щотижня відвідувати перукарні або спеціальних майстрів, це не означає, що потрібно відмовлятися від бороди і вусів. Вам просто необхідно мати триммер, за допомогою якого ви самостійно зможете доглядати за волоссям. Одним з таких приладів є машинка для стрижки Rowenta TN 1400.

Rowenta TN 1400 призначена як для стрижки, так і для догляду за бородами і вусами. Вона дозволяє підстригати волосся за допомогою насадок, вибираючи одну з 15 запропонованих довжин. Максимальна довжина насадки складає 30 мм, мінімальна - 3 мм. Леза приладу виконані з високоякісної сталі.

Живлення машинки для стрижки Rowenta TN 1400 може проводиться від стандартної електромережі напругою 220 В або від акумулятора. Прилад може працювати автономно протягом 40 хвилин. Управління машинкою для стрижки здійснюється за допомогою кнопки, розташованої на корпусі приладу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані