Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730/NB - AT147119 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730/NB - AT147119 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730/NB
Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730/NB

Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730/NB - AT147119

Код товару: AT147119
В наявності
21 999 грн
Короткий опис:
Тип гриль, мікрохвилі, Колір Чорний, Тип керування електронний, Об'єм 31 літр, Потужність НВЧ 1000 Вт, Виконання вбудована,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Whirlpool
Колір Чорний
Тип гриль, микроволны
Об`єм 31 литр
Тип управления электронное
Мощность СВЧ 1000 Вт
Исполнение вбудований
Тип гриля кварцевый
Мощность гриля 800 Вт
Дисплей дисплей
Тип открывания дверцы ручка
Диаметр поворотного поддона 325 мм
Тип внутреннего покрытия нержавіюча сталь
Особливості таймер, подсветка камеры, звуковой сигнал, 3D система распределения микроволн
Функции и специальные программы разморозка, быстрый старт, авторазогрев
Опис

Придбати Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730/NB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корисність мікрохвильовій печі сьогодні важко переоцінити, адже в умовах постійного поспіху розігрівати блюда в ній надзвичайно зручно. Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730 / NB не тільки заощадить час на підігрів, але і порадує іншими корисними можливостями. Ця вбудована модель оснащена електронним управлінням і має обсяг 31 л. Вона наділена широким функціоналом, тут є гриль, функція швидкого розморожування, автоматичне приготування, швидкий старт.

Коли час підтискає, функції цієї мікрохвиль печі виявляться дуже до речі. Вона дозволить вам розігріти або розморозити їжу одним натисканням кнопки. Нема чого заглиблюватися в складні меню і елементи управління - вибір функції мікрохвильової обробки спрощується завдяки простому управлінню. Ця мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730 / NB допоможе вам зберегти час і отримати максимум від заморожених страв за допомогою функції швидкого і дбайливого розморожування.

Дуже зручно, що рівень потужності мікрохвиль можна відрегулювати - передбачені вісім варіантів. Про завершення обраної програми повідомить сигнал закінчення приготування. За внутрішньою поверхнею печі просто доглядати, так як вона має емальоване покриття. До додаткових переваг цієї кухонної техніки можна віднести захист від дітей, таймер і годинник. Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730 / NB виглядає дуже стильно, а це великий плюс для сучасної кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані