Аксесуари до кухонних комбайнів BRAUN MQ 30 WH - AT147163 - купити Аксесуари до кухонної техніки в Києві й Україні, доступні ціни на Аксесуари до кухонних комбайнів BRAUN MQ 30 WH - AT147163 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Аксесуари до кухонних комбайнів BRAUN MQ 30 WH

Аксесуари до кухонних комбайнів BRAUN MQ 30 WH - AT147163

Код товару: AT147163
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип багатофункціональний подрібнювач, Матеріал метал/пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Тип многофункциональный измельчитель
Матеріал металл/пластик
Опис

Придбати Аксесуари до кухонних комбайнів BRAUN MQ 30 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Аксесуар до кухонних комбайнівBRAUN MQ 30 WH
Насадка-подрібнювач Braun MQ 30 White стане в нагоді всім, хто вже є володарем погружного блендера від німецького бренду. Завдяки наявності такого приладу в вашій кухонному арсеналі, будь-яке завдання з подрібнення та ретельному змішуванню інгредієнтів буде виконана за дві секунди. Крім того, ви зможете подрібнювати в ньому лід для коктейлів. Модель обладнана гострим ножем з нержавіючої сталі, який допомагає досягти оптимальних результатів за короткий час. Вона легко приєднується до блендеру і дуже проста у використанні. Якщо вам з якоїсь причини необхідно замінити існуючу насадку, або ж якщо ви хочете розширити можливості свого блендера, варто купити MQ30 White.

Аксесуар до кухонних комбайнів BRAUN MQ 30 WH має обсяг 500 мл, він ідеально підійде для використання з моделями з серій Multiquick 5, 7 і 9 з металевою ногою. Подрібнювач виконаний з міцного безпечного пластика, має нескользящим підставою, яке допомагає міцно фіксувати його на поверхні столу під час роботи. Його можна без проблем мити в посудомийній машині. З придбанням цього маленького аксесуара ви зможете готувати улюблені страви швидко і без зайвого клопоту. Якщо ви постійно готуєте і хочете спростити і прискорити цей процес, ціна Braun MQ30 White буде для вас цілком прийнятною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані