Епілятор BRAUN SE 5-511 - AT147177 - купити Епілятори в Києві й Україні, доступні ціни на Епілятор BRAUN SE 5-511 - AT147177 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Епілятор BRAUN SE 5-511
Епілятор BRAUN SE 5-511
Епілятор BRAUN SE 5-511
Епілятор BRAUN SE 5-511

Епілятор BRAUN SE 5-511 - AT147177

Код товару: AT147177
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для ретельного видалення волосся, Тип епілятор, Спосіб епіляції суха/волога, Колір білий + блакитний, Кількість антиалергенних пінцетів 28, Кількість рівнів швидкості 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для тщательного удаления волос
Тип эпилятор
Способ эпиляции сухая/влажная
Колір білий + голубий
Количество антиаллергенных пинцетов 28
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Епілятор BRAUN SE 5-511 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зручний і компактний епілятор Braun BRAUN SE 5-511, ця модель буде відмінним засобом гігієни, що дозволяє впоратися з волоссям будь-якого типу. Прорезиненная рукоять дозволить без проблем утримувати пристрій навіть вологою або мокрою рукою. Кнопка також прогумована, тому при натисканні вологими пальцями через неї волога не потрапить в механізм. Насадка зручно і без проблем знімається при необхідності - заміну або чищення.

Епілятор Braun BRAUN SE 5-511 зручний своєю компактністю, що дозволяє використовувати його не тільки вдома, а й у відрядженні або подорожі. Більш того, є вбудований акумулятор, тому виконати епіляцію можна навіть в тому місці, де немає можливість підключення до мережі в 220 вольт. Пристрій має малу вагу, приємно і зручно лежить в руці.

Є два швидкісних режиму, перемикаються кнопкою включення. З їх допомогою ви зможете вибрати оптимальну швидкість роботу пристрою. Насадка обладнана 28 пінцетами для якісної і швидкої епіляції. Також є функції масування. У комплекті йде одна насадка. Головка плаваючого типу забезпечить комфортний процес епіляції. Для зарядки потрібно 60 хвилин, після чого акумулятор дозволяє використовувати пристрій до 30 хвилин.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані