Коректор Delta by Axent pen 10ml (display) (D7013) - AT147268 - купити Коректори в Києві й Україні, доступні ціни на Коректор Delta by Axent pen 10ml (display) (D7013) - AT147268 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Коректор Delta by Axent pen 10ml (display) (D7013)

Коректор Delta by Axent pen 10ml (display) (D7013) - AT147268

Код товару: AT147268
В наявності
40 грн
Короткий опис:
Тип коректор-ручка, Основа хімічна, Об'єм 10 мл, Тип наконечника металевий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип корректор-ручка
Основа химическая
Об`єм 10 мл
Тип наконечника металлический
Виробник Axent
Опис

Придбати Коректор Delta by Axent pen 10ml (display) (D7013) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Німецька компанія Axent - торгова марка, що випускає широкий асортимент канцелярських товарів для офісу. Продукція компанії стане вашим особистим помічником, який ніколи не підведе, виділить як професіонала і підкреслить саме ваш індивідуальний стиль. Жоден сучасний офіс, який використовує в своїй діяльності письмову роботу, не може обійтися без застосування коректорів, необхідних для внесення невеликих змін в написане за допомогою замазування чорнила білим шаром.

Коректор Delta by Axent pen 10ml, (D7013) на спиртовій основі ємністю 10 мл, ви зможете використовувати кульковий механізм ручки-коректора з товщиною лінії 0.8 мм, для швидкого і точного виправлення однієї літери, або цілого рядка. Суспензія не містить згустків і грудочок, рівним шаром лягає на папір і не дає осаду. Ідеально білий колір досягається шляхом використання у виробництві тільки високоякісних білих пігментів (30% білизни), що не желтееют і не сереют навіть через тривалий час після нанесення.

Один шар повністю зафарбовує текст без повторного нанесення, рівномірно розподіляючи по папері і якісно приховує всі типи написів, що не розтікаючись. Текстура рідини не дуже прозора і не жирна. Шар коректує рідини володіє високою еластичністю, завдяки чому не тріскається, не обсипається і не деформує папір, тобто утворює гладку і пластичну плівку. Коректор-ручка не містить шкідливих токсичних речовин, основа рідини - акрилова дисперсія в поєднанні зі спиртовими складовими, не має різкого запаху. Використання коректора-ручки безпечно для здоров'я і екології.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані