Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina, black (BM.8117-02) - AT147318 - купити Ручки кулькові в Києві й Україні, доступні ціни на Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina, black (BM.8117-02) - AT147318 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina, black (BM.8117-02)

Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina, black (BM.8117-02) - AT147318

Код товару: AT147318
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір чорнила чорний, Товщина лінії, мм 0.7, Колір корпусу чорний, Грип пластик, Кліп пластиковий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Цвет чернила Чорний
Толщина линии, мм 0.7
Колір корпусу Чорний
Грип пластик
Клип пластик
Виробник BUROMAX
Опис

Придбати Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina, black (BM.8117-02) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina, black, (BM.8117-02)
Кулькові ручки прийшли на зміну пір'яним ручкам. Для письма використовується стрижень з кульковим пишучим вузлом на кінці. На відміну від гелевих ручок мають більш густі чорнило, що перешкоджає витіканню їх з стрижня. Не автоматична кулькова ручка Buromax.

Ручка кулькова BUROMAX non-retractable JOBMAX Corvina ідеально підходить для учнів і студентів. Ручка кулькова, прозорий корпус, довжина лінії письма 800 м, змінний стержень BM.8001, колір ковпачка відповідає кольору чорнила.

BUROMAX - це об'єднання широкого асортименту якісних канцелярських товарів для офісу і школи під однією національною торговою маркою. На момент створення в 2003 році і по сьогоднішній день BUROMAX є єдиною зареєстрованою в Україні мультіассортіментной торговою маркою в області канцелярських товарів і товарів для офісу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані