Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE) - AT147514 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE) - AT147514 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE)

Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE) - AT147514

Код товару: AT147514
В наявності
76 865 грн
Короткий опис:
Площа приміщення 42 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, Адаптація до від'ємної температури -15 C, Конструкція спліт-система, Максимальна потужність охолодження 4.6 кВт,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mitsubishi
Площадь помещения 42 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, система самодиагностики, ночной режим работы, антибактериальная система
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 4.6 кВт
Мощность в режиме обогрева 5.4 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.46 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 14
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 50 dB
Энергоэффективность EER 3.28
Габариты внутреннего блока 89.5 x 29.9 x 19.5 см
Габариты наружного блока 80 х 55 х 28.5 см
Вес внутреннего блока 11.5
Вес наружного блока 35
Опис

Придбати Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW / MUZ-EF42VE) дозволяє здійснювати рівномірний обігрів і охолодження температури в приміщенні до 45 кв.м. Вентилятор "" SilentMode "" передбачає Сверхтихий режим роботи, що актуально в спальнях і дитячих кімнатах. Оптимальну швидкість повітряного потоку в режимах нагріву і охолодження створює система жалюзі. Наноплатіновий фільтр моделі набагато ефективніше, ніж катехиновий. Швидкість фільтрації повітряного потоку через внутрішні MSZ-EF блоки збільшена до максимуму, що дозволяє в мінімальний термін очистити повітря в приміщенні від запахів і пилу.

У кондиціонерах Mitsubishi Electric присутня система аналізу реальної температури, що дозволяє максимально точно вибрати і утримувати ту температуру повітря, яка найбільш оптимальна для конкретної людини. Настінний внутрішній блок Mitsubishi Electric Design inverter має потужну систему фільтрації повітря. Вбудований в пристрій наноплатіновий фільтр, який сприяє антибактеріальної і антивірусної очищенню повітря, а також знищує запахи. Фільтр очищає повітря від хвороботворних вірусів і бактерій, зберігаючи здоров'я людини. Режим «Econo Cool». Відомо, що підвищення цільової температури всього на 2 ° C в режимі охолодження дозволяє знизити споживання електроенергії на 20%. Для того щоб людина не помітив підвищення температури і продовжував відчувати себе комфортно, передбачено особливий алгоритм роботи жалюзі.

Автоматична заслінка. Горизонтальна повітряна заслінка автоматично закривається при відключенні кондиціонера. При цьому вона повністю приховує отвір подачі повітря і елементи системи розподілу повітря. Хитання горизонтальної заслінки. Завдяки режиму гойдання горизонтальної повітряної заслінки потік повітря рівномірно розподіляється по приміщенню. Автоматична швидкість вентилятора. У міру наближення до цільової температурі швидкість вентилятора внутрішнього блоку автоматично зменшується. 24-х годинний тижневий таймер. Таймер дозволяє організувать автоматичну роботу системи кондиціонування протягом тижня. Для кожного дня тижня може бути задано 4 включення / вимикання, а також зміна цільової температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані