Об'єктив SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE) - AT014754 - купити Об'єктиви в Києві й Україні, доступні ціни на Об'єктив SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE) - AT014754 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Об'єктив SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE)

Об'єктив SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE) - AT014754

Код товару: AT014754
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діафрагма max f/1.8, Сумісність c фотокамерами Sony, Тип об'єктива портретний, Тип байонету Sony E-mount, Категорія Фікс-об'єктиви, Мінімальна дистанція фокусування, м 0.5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Діафрагма max f/1.8
Совместимость c фотокамерами SONY
Тип объектива портретный
Тип байонета Sony E-mount
Минимальная дистанция фокусировки, м 0,5
Фокусное расстояние min, мм 55
Фокусное расстояние max, мм 55
Тип диафрагмы постоянная
Диафрагма min f/22
К-во лепестков диафрагмы 9
Додатково бленда, передняя и задняя крышки, футляр
Диаметр светофильтра, мм 49
Конструкция (элементов/групп) 7/5
Тип бленды ALC-SH131
Диаметр, мм 65
Длина max, мм 71
Виробник SONY
Категория Фикс-объективы
Опис

Придбати Об'єктив SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Об'єктив
SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE)
має широку діафрагму, що дозволяє захоплювати більше світла. Унікальне багатошарове покриття T* в об'єктиві забезпечує чіткі знімки з реалістичними кольорами без засвічень або побічних зображень. Широка діафрагма також дозволяє регулювати рівень розмиття переднього плану та тла, залишаючи широкий простір для творчості. Унікальна 9-пелюсткова кругла конструкція забезпечує форму діафрагми, максимально наближену до ідеального кола, за будь-яких значень F-числа. Ця особливість дозволяє досягати в кадрах більш плавного, природного дефокусування, у тому числі ефекту 'боке', а також більшого контролю глибини різкості.

Цей фіксований повнокадровий
SONY 55mm f/1.8 Carl Zeiss for NEX FF (SEL55F18Z.AE)
розроблено для роботи з найновішими моделями повнокадрових фотоапаратів E-mount від Sony, завдяки чому забезпечується відмінна контрастність і розподільча здатність до самих країв зображення. Технологія застосування асферичних елементів дозволила покращити портативні характеристики без погіршення параметрів зйомки. Об'єктив поєднує в собі три асферичні елементи та один елемент наднизького розсіювання, необхідні для високоточних знімків і передачі захоплюючих деталей, без громіздких форм, які зазвичай притаманні подібним об'єктивам цифрових дзеркальних фотоапаратів. Широка максимальна діафрагма F1.8 дозволяє сенсору захоплювати більше світла, надаючи можливість створювати різкі зображення зі зниженим рівнем шумів за складних умов зйомки у приміщенні та за слабкого освітлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані