Швейна машина Brother ArtCity 300a - AT147578 - купити Швейні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Швейна машина Brother ArtCity 300a - AT147578 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Швейна машина Brother ArtCity 300a

Швейна машина Brother ArtCity 300a - AT147578

Код товару: AT147578
Немає в наявності
Короткий опис:
Технічні особливості швидка система намотування шпульки, функція "вільний рукав", плавне регулювання ширини стібка, плавне регулювання довжини стібка, Тип електромеханічна, Додаткові швейні операции пришивання ґудзиків, пришивання блискавок, потайна строчка, оверлочний рядок, Тип човника горизонтальний, Кількість швейних операцій 37, Обметуванням петлі автомат,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Brother
Тип электромеханическое
Дополнительные швейные операции пришивание пуговиц, пришивание молний, потайная строчка, оверлочная строчка
Тип челнока горизонтальний
Потужність 51 Вт
Количество швейных операций 37
Обметывание петли автомат
Максимальная ширина строчки 5 мм
Максимальная длина стежка 4 мм
Технічні особливості функция
Заправка нити нитевдеватель
Додатково освещение
Опис

Придбати Швейна машина Brother ArtCity 300a Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Швейна машина Brother ArtCity 300a - це сучасна модель електромеханічної швейної машини, що дозволяє Вам в домашніх умовах якісно виконати цілий ряд операцій. Широкі функціональні можливості і великий вибір опцій і типів рядків (37) не залишать байдужим навіть досвідченого користувача. Пришивайте блискавки, гудзики і гумки, використовуйте декоративну, Краєобметочна (оверлочних), пряму або посилену рядок.

Простий в експлуатації і обслуговуванні прилад вимитає петлю в автоматичному режимі. Набір лапок, що входить в комплект, дозволить Вам миттєво перейти до наступної операції. Автоматичний нитковтягувач істотно прискорить роботу, а знімний рукав допоможе обробити невеликий радіус. Наявність LED-підсвічування і разметочной лінійки стане приємним доповненням.
Зовні привабливе оформлення моделі прикрасить інтер'єр будь-якої кімнати. Незначна вага дозволить швидко переставити прилад в потрібне місце.

Швейні машини "Brother" - це найдосконаліші характеристики і сучасні технології, які задовольнять запити прискіпливих любителів і професіоналів шиття. Також швейні машини "Brother" перевершують машини від інших виробників технічними даними і гнучкою ціновою політикою! "Brother" - найвідоміша, старовинна компанія з виробництва швейної техніки, яка пройшла випробування часом, не втратила своєї актуальності, зберегла обличчя і шанувальників, завдяки незмінній якості, впровадження новітніх технологій, збереження неперевершеного стилю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані