Швейна машина Brother ArtCity 200 - AT147580 - купити Швейні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Швейна машина Brother ArtCity 200 - AT147580 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Швейна машина Brother ArtCity 200

Швейна машина Brother ArtCity 200 - AT147580

Код товару: AT147580
Немає в наявності
Короткий опис:
Технічні особливості швидка система намотування шпульки, функція "вільний рукав", плавне регулювання ширини стібка, плавне регулювання довжини стібка, Тип електромеханічна, Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс), пришивання ґудзиків, пришивання блискавок, оверлочний рядок, Тип човника горизонтальний, Кількість швейних операцій 25, Обметуванням петлі напівавтомат,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Brother
Тип электромеханическое
Дополнительные швейные операции шитье в обратном направлении (реверс), пришивание пуговиц, пришивание молний, оверлочная строчка
Тип челнока горизонтальний
Потужність 51 Вт
Количество швейных операций 25
Обметывание петли полуавтомат
Максимальная ширина строчки 5 мм
Максимальная длина стежка 4 мм
Технічні особливості функция
Заправка нити нитевдеватель
Додатково освещение
Опис

Придбати Швейна машина Brother ArtCity 200 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Швейна машина Brother ArtCity 200 - практичний і зручний варіант для будь-якого користувача, здатний Вас приємно здивувати своєю багатофункціональністю і дасть можливість в домашніх умовах виконувати різноманітні швейні операції. Пришивайте блискавки, гудзики або гумки. Ви зможете скористатися знімним рукавом, щоб обробити невеликий радіус. Потайний шов, звичайний або еластичний зигзаг, пряма строчка дозволять користувачеві на професійному рівні виконати будь-яку роботу.

Великий вибір швейних операцій і типів строчок (25), горизонтальний тип човника, що відрізняється високим рівнем надійності, зручне розташування шпуленаметчіка (у верхній частині корпусу), а також наявність LED-підсвічування і разметочной лінійки забезпечать Вам комфорт під час експлуатації і мінімізують труднощі, пов'язані з процесом управління. Стильне сучасне оформлення приладу дозволить прикрасити Ваше робоче місце і подарує естетичне задоволення від роботи. Швейні машини "Brother" - це найдосконаліші характеристики і сучасні технології, які задовольнять запити прискіпливих любителів і професіоналів шиття. Також швейні машини "Brother" перевершують машини від інших виробників технічними даними і гнучкою ціновою політикою! "Brother" - найвідоміша, старовинна компанія з виробництва швейної техніки, яка пройшла випробування часом, не втратила своєї актуальності, зберегла обличчя і шанувальників, завдяки незмінній якості.

Серед величезного різноманіття моделей "Brother" знайдеться і нескладна машина для починаючої швачки, і комп'ютеризована модель з електронною пам'яттю, яка замінить цілий штат ательє-люкс, і ультрасучасні швейно-вишивальні комп'ютерні центри.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані