Швейна машина Minerva M921 - AT147600 - купити Швейні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Швейна машина Minerva M921 - AT147600 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Швейна машина Minerva M921

Швейна машина Minerva M921 - AT147600

Код товару: AT147600
Немає в наявності
Короткий опис:
Технічні особливості регулювання тиску лапки на тканину, плавне регулювання довжини стібка, плавне регулювання ширини стібка, Тип електромеханічна, Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс), Тип човника горизонтальний, Кількість швейних операцій 21, Обметуванням петлі автомат,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Minerva
Тип электромеханическое
Дополнительные швейные операции шитье в обратном направлении (реверс)
Тип челнока горизонтальний
Потужність 85 Вт
Количество швейных операций 21
Обметывание петли автомат
Максимальная ширина строчки 7 мм
Максимальная длина стежка 4 мм
Технічні особливості регулировка давления лапки на ткань, плавная регулировка ширины стежка, плавная регулировка длины стежка
Заправка нити нитевдеватель
Опис

Придбати Швейна машина Minerva M921 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Швейна машина Minerva M921 – це та річ, про купівлю якої ви не пошкодуєте. Вона ідеально підходить для домашнього використання. З її допомогою процес шиття буде відбуватися набагато швидше і легше, ніж вручну. Машина справляється з різними тканинами, навіть з щільними. Тому, вона стане незамінною помічницею. Крім цього, має низку інших позитивних характеристик.

Швейна машина Minerva M921 на всі 100% задовольнить ваші вимоги. Одна з причин цього – матеріали, з яких складається пристрій, володіють пристойною якістю. За рахунок цього, ви ще багато років будете насолоджуватися роботою швейної машини. Виконує декоративні, зигзагові, оверлочні та інші строчки. Максимальна довжина стібка 4 мм, а ширина - 7. Присутня функція автоматичного нитковдівача. Також є регулювання довжини та ширини стібка і регулятор притиску лапки. Машинку легко заправляти, що є важливим фактором.

Зовні швейна машина Minerva M921 виглядає дуже акуратно і привабливо. Ви не відчуєте незручностей при користуванні нею. Машина має оверлочний  пристрій, що не має аналогів. Зручно переносити, під час роботи стійка, не з'їжджає.

За більш ніж 40-річну історію своєї роботи тайванська компанія, на складальних лініях якої проводиться більшість машин торгової марки Minerva, зарекомендувала себе як одного з провідних світових виробників побутових швейних машин. Компанії належать великі заводи з виробництва та складання машин у таких країнах, як Тайвань, Китай і В'єтнам. На сьогоднішній день бренд Minerva представлений широким модельним рядом швейних машин і оверлоків коверлоків. Вся продукція бренду Minerva відрізняється високою якістю, зручністю у використанні.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані