Принтер чеків Bixolon SRP-330II USB, Serial, Ethernet (11601) - AT147848 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків Bixolon SRP-330II USB, Serial, Ethernet (11601) - AT147848 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Принтер чеків Bixolon SRP-330II USB, Serial, Ethernet (11601)

Принтер чеків Bixolon SRP-330II USB, Serial, Ethernet (11601) - AT147848

Код товару: AT147848
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейси USB, Serial, Ethernet, Автообрізка чека повна, Тип настільний, Тип друку термодрук, Максимальна швидкість друку 220 мм/с, Розмір шрифту н.д.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bixolon
Інтерфейси USB, Serial, Ethernet
Тип настольний
Тип друку термопечать
Автообрезка чека повна
Максимальная скорость печати 220 мм/с
Ширина расходного материала 80 мм
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер чеків Bixolon SRP-330II USB, Serial, Ethernet (11601) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер чеків Bixolon SRP-330COEG з обрізувачем (11601)

розроблено для використання на підприємствах торгівлі та сфери послуг, де необхідно друкувати товарні чеки, замовлення, квитанції та іншу текстову чи графічну інформацію. Принтер може підключатися до POS-систем, комп'ютерів, ноутбуків та інших керуючих пристроїв.

Переваги термопринтера: друк на стрічці двох розмірів: ширина 80 мм або 58 мм; діаметр рулону: 83 мм; швидкість друку: 150 мм/сек; автообрізувач з частковим автообрізанням (після друку чек утримується на тонкій смужці нерозрізаної до кінця паперу). Текстова та графічна інформація (логотипи, зображення)друкуються з високою деталізацією та відмінною якістю. Легке завантаження паперу та великий діаметр рулону скорочують час, необхідний касиру для заміни паперу. Налаштування принтера (швидкість, кількість символів у рядку, керування автообрізачем та звуковим сигналом та ін.) оптимізуються залежно від вимог. Наявність порту для ящика дозволяє включати принтер до складу повноцінних POS-комплексів.
Можливість підключення кухонного дзвінка дозволяє використовувати принтер на підприємствах комунального харчування. Драйвери принтера забезпечують його сумісність із операційними системами Windows (2000, 2003, XP, Vista, Seven) та Linux. За системою команд управління ESC/POS принтер BIXOLON SRP-350 повністю сумісний із принтером Epson TM-T88.
Висока надійність забезпечує безвідмовну роботу принтера протягомтривалого часу.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані