Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899) - AT147849 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899) - AT147849 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899)
Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899)
Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899)

Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899) - AT147849

Код товару: AT147849
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Інтерфейси WiFi, USB, Автообрізання чека часткова, Тип настільний, Тип друку прямий термодрук, Максимальна швидкість друку 250 мм/с, Розмір шрифту B: 9 x 17 пікселів, A: 12 x 24 пікселів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник HPRT
Інтерфейси WiFi, USB
Тип настольний
Тип друку прямая термопечать
Автообрезка чека часткова
Максимальная скорость печати 250 мм/с
Размер шрифта B: 9 x 17 точек, A: 12 x 24 точек
Опис

Придбати Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер чеків HPRT TP805 (USB+WIFI) (10899)

Принтер чеків – це важлива частина торговельного обладнання. Крім основного завдання, він також виконує додаткові завдання, такі як контроль роботи ящика для грошей. Під час друку чека ящик автоматично відкривається, що суттєво прискорює обслуговування покупців чи відвідувачів. Ця модель може використовуватися не тільки в магазинах, але й у будь-яких інших сферах продажу чи надання послуг. Завдяки лаконічному дизайну він чудово підійде для будь-якого інтер'єру. Крім того, його невеликі розміри дозволять заощадити простір на робочому місці, що найчастіше має велике значення.Відрізання чеків може виконуватися як вручну, і автоматично.

У пристрої є вбудовані датчики, що контролюють наявність матеріалів, а також відкрита кришка або закрита. Завдяки добре продуманому дизайну, як робота, так і обслуговування принтера не складає ніяких труднощів. Для того, щоб замінити чековий папір або інші витратні матеріали не потрібно мати великий досвід. Швидкість друку становить до 25 сантиметрів за секунду. Цього показника достатньо для того, щоб покупець не витрачав свого часу на очікування. Така швидкодія стала можливою завдяки сучасному механізму та вбудованому модулю оперативної пам'яті об'ємом 1 MB.

Не маловажливу роль відіграє також те, що друк виконується за найбільш популярною на сьогоднішній день технологією прямого термодруку. Цедозволяє значно прискорити цей процес. Живлення пристрою здійснюється від стандартної мережі за допомогою блока живлення. Підключення до комп'ютера здійснюється за додатковим USB кабелем, який входить до стандартної комплектації. Крім того, при покупці ви отримуєте драйвера для всіх версій операційної системи Windows.

Особливості: висока швидкість друку до 250 мм/сек. 2-в-1 інтерфейс, містить WI-FI та USB. Вбудований алгоритм 2D штрих-кодів, який підтримує 2D штрих-коди, що часто використовуються в торгівлі, такі як QR-код/PDF417. Надається драйвер Windows/Linux. Надається повний драйвер OPOS. Підтримка сторінки друку. Подвійний порт грошової скриньки. Рухомий обмежувач паперу забезпечує можливість використовувати термопапір шириною 58 мм, 76 мм, 80 мм.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані