Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red) - AT147997 - купити Електробритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red) - AT147997 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red)
Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red)
Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red)

Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red) - AT147997

Код товару: AT147997
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Живлення Від мережі / акумулятора, Спосіб гоління Сухе гоління, Система гоління Сіткова, Кількість головок для бриття 3, Тип акумулятора Ni-Mh, Час роботи від акумулятора 45 хвилин,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення От сети / аккумулятора
Способ бритья Сухое бритье
Система бритья Сеточная
Количество бритвенных головок 3
Тип аккумулятора Ni-Mh
Время работы от аккумулятора 45 минут
Время зарядки аккумулятора 60 мин
Оснащение триммер, система повторения контуров лица, Система автоматической самоочистки электробритвы, Индикатор очистки, Индикатор оставш
Лезвия Стальные лезвия
Комплектація защитная крышка
Колір Красный + черный
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Електробритва BRAUN 3050cc Red Series 3 (Series 3 3050cc Red) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електробритва BRAUN Series 3 3050cc Red

Ефективне і безпечне гоління
Найчастіше процес гоління для чоловіків відбувається не завжди комфортно і супроводжується подразненням і порізами шкіри. Але з новою бритвою від Braun Series 3 3050cc доглядати за собою легко і, головне, безпечно. Вона володіє системою потрійного дії, яка включає в себе два бритвених елемента з сіткою SensoFoil і розташований між ними тример. Ці елементи рухаються незалежно один від одного, пристосовуючись до контурів вашого обличчя і видаляючи волоски максимально близько до шкіри. Геть чисто виголити будь-які ділянки шкіри, включаючи підборіддя і шию, допоможуть бритвені сітки SensoFoil з унікальною технологією MicroComb, яка дозволяє збривати волоски різної довжини і ті, що ростуть в різні боки. Вбудований триммер піднімає і зрізає їх, залишаючи шкіру ідеально гладкою.

Зручна в експлуатації
У ході процедури бритву зручно тримати і вона не вислизне з рук завдяки ергономічній формі і гумовим вставкам на приладі. Для контролю стану заряду акумулятора передбачений спеціальний індикатор. Бритва водостійка, тому її можна сміливо промивати під струменем проточної води.

Очищення і підзарядка
Електробритва, як і будь-який інший прилад, вимагає правильного догляду та своєчасної зміни картриджів, щоб бездоганно і довго працювати. Для цієї мети передбачена система очистки і підзарядки Clean & Charge, що дозволяє легко очистити бритву від щетинок і забруднень. Все це здійснюється одним натисканням кнопки. З використанням бритви Braun Series 3 3050cc завжди гарантований чудовий результат.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані