Міксер VITEK VT-1410 - AT147998 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер VITEK VT-1410 - AT147998 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Міксер VITEK VT-1410

Міксер VITEK VT-1410 - AT147998

Код товару: AT147998
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 300 Вт, Тип ручний, Кількість швидкостей 5 швидкостей, Насадки гаки для замішування тіста, вінчики, Основні функції турборежим, Кнопка від'єднання насадок так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 300 Вт
Тип ручной
Насадки крюки для замеса теста, венчики
Количество скоростей 5
Основні функції турборежим
Матеріал корпусу пластик
Виробник VITEK
Опис

Придбати Міксер VITEK VT-1410 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо ви любите балувати своїх друзів і близьких вишуканою домашньою випічкою, то міксер VITEK VT- 1410 саме для Вас. Міксер Vitek VT-1410- це проста, ефективна і легка ручна модель, яка дозволяє в одну мить замісити практично будь-які продукти до стану однорідної маси.

Корпус міксера VITEK VT-1410 виконаний з пластика білого кольору. Він оснащений двигуном потужністю 300 Вт. Залежно від ситуації можна скористатися однією з 5 передбачених швидкостей. Для «екстрених» випадків передбачений спеціальний турборежим, з яким виконати поставлене завдання можна набагато швидше. Повзунок перемикання швидкостей і кнопка «турбо» зручно розташовані на ручці пристрою.

Набір з декількох насадок дає можливість з однаковою ефективністю замішувати тісто за допомогою спеціальних гаків або збивати яйця і різні рідини завдяки зручним віночком. Насадки легко від'єднуються при використанні спеціальної кнопки. Всі насадки виконані з якісної нержавіючої сталі і досить легко промиваються під проточною водою або в посудомийній машині. Також для зручності зберігання насадок в комплекті передбачений спеціальний контейнер для зберігання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані