Мультиварка REDMOND RMK-M271 - AT147999 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMK-M271 - AT147999 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультиварка REDMOND RMK-M271
Мультиварка REDMOND RMK-M271
Мультиварка REDMOND RMK-M271
Мультиварка REDMOND RMK-M271

Мультиварка REDMOND RMK-M271 - AT147999

Код товару: AT147999
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм варіння, дитяче харчування, йогурт, молочна каша, мультикухар, піцца, паста, Пастеризація, плов, сир, рис, тісто, томління, фондю, хліб, швидке приготування, варіння на пару, випічка, жарка, крупа, тушкування, стерилізація, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління електронне, Потужність 830 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ быстрое приготовление, варка, варка на пару, выпечка, детское питание, жарка, йогурт, крупа, молочная каша, мультиповар, паста, Пастеризация, пицца, плов, рис, стерилизация, творог, тесто, томление, тушение, фондю, хлеб
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 830 Вт
Управление электронное
Количество программ 42
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 12 часов
Особливості отмена автоматического подогрева
Аксессуары держатель лопатки, лопатка, мерная чашка, паровая емкость, Половник, сковородка, стаканчики для приготовления йогурта, щипцы для чаши
Колір Сірий
Комплектація книга рецептов
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMK-M271 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка REDMOND RMK-M271 - унікальний кухонний прилад c технологією МАСТЕРФРАЙ оснащений підйомним нагрівальним елементом (ТЕНом). Розробка інженерів REDMOND перетворює мультікухню в універсальну програмовану електроплиту!

Завдяки технології МАСТЕРФРАЙ, користувач може з легкістю підняти ТЕН і приготувати їжу практично в будь-якої ємності. Ви можете зварити кашу в невеликій каструльці, підігріти порцію супу, підсмажити стейк на сковороді і навіть зварити каву в турці! На відміну від мультиварки, ТЕН мультікухні redmond masterfry абсолютно плоский - масло не стікає до країв сковороди, а будь-які продукти прогріваються рівномірно - наприклад, ваші стейки будуть ідеально прожарити і по краях, і в середині.

Мультикухня зі сковородою оснащена 16 автоматичними програмами приготування, доступних як при піднятому, так і при опущеному Тене. З їх допомогою можна приготувати найрізноманітніші страви: супи, другі страви, десерти, випічку, йогурт. А з функцією МастерШеф ЛАЙТ коригувати роботу автоматичних програм на ваш смак можна прямо в процесі роботи пристрою. Якщо ви віддаєте перевагу біфштекси з кров'ю, а мультікухня Редмонд готує їх не так, як ви звикли, можна змінити час або температуру автоматичної програми, і мультікухня все зробить, як треба! Мультиварка REDMOND RMK-M271 відрізняється компактними розмірами, тому поміститься на маленькій кухні, в дачному будиночку або в машині під час подорожі.

Зверніть увагу, діаметр дна сковороди і інший використовуваної посуду не повинен перевищувати діаметр нагрівального диска приладу. Слідкуйте, щоб краю і ручки посуду не стикалися з пластиковими частинами корпусу мультікухні і кільцем ущільнювача кришки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані