Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide (SR-626EL/1B) - AT148013 - купити Батарейки в Києві й Україні, доступні ціни на Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide (SR-626EL/1B) - AT148013 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide (SR-626EL/1B)

Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide (SR-626EL/1B) - AT148013

Код товару: AT148013
В наявності
129 грн
Короткий опис:
Типорозмір SR66 (SR626), Кількість в упаковці 1 шт, Електрохімічна система срібно-цинкова (S), Ємність батареї 28 мАг, Форма таблетка, Серія Cell Power,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Типоразмер SR66 (SR626)
Электрохимическая система серебряно-цинковая (S)
Форма таблетка
Серія Cell Power
Напруга 1.55 В
Емкость аккумулятора 28 мАч
Опис

Придбати Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide (SR-626EL/1B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide (SR-626EL / 1B)
Батарейки Panasonic мають властивість віддавати велику кількість струму і довго тримати заряд. Забезпечують надійне електроживлення вашого пристрою. Дуже добре підходять для пристроїв з імпульсним споживанням енергії.

Батарейка PANASONIC SR626 * 1 Silver Oxide забезпечить надійне і тривале електроживлення Вашого пристрою. Має низький рівень розряду і тривалий термін зберігання до 10 років. Проводиться без додавання ртуті. Працює в широкому температурному діапазоні.

Особливості батарейки: елемент живлення на оксиді срібла, що не містить ртуті; відмінний опір витоку; висока щільність енергії завдяки оригінальній технології високоточного змішування матеріалів, розробленої Panasonic; поліпшені показники ємності також залежать від використаних антиоксидантів і високоякісних сепараторів; відмінні показники стабільності розряду: постійне значення напруги на виході протягом всього часу розрядки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані