Хлібопічка VIMAR VBM 685 (VBM685) - AT148016 - купити Хлібопічки в Києві й Україні, доступні ціни на Хлібопічка VIMAR VBM 685 (VBM685) - AT148016 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Хлібопічка VIMAR VBM 685 (VBM685)

Хлібопічка VIMAR VBM 685 (VBM685) - AT148016

Код товару: AT148016
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна вага випічки 1000 г, Потужність 550 Вт, Вибір розміру хліба так, Вибір кольору скориночки так, Варіанти кольору скоринки темна, середня, світла, Форма для випічки хліба прямокутна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VIMAR
Максимальный вес выпечки 1000 г
Потужність 550 Вт
Варианты цвета корочки темная, средняя, светлая
Форма для выпечки хлеба прямоугольная
Программы тесто, темный хлеб, йогурт, джем, быстрая выпечка
Колір Сірий
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Опис

Придбати Хлібопічка VIMAR VBM 685 (VBM685) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Хлібопіч VIMAR VBM 685 (VBM685)
Хлібопіч ТМ "Vimar" допоможе вам не тільки спекти хліб і булочки без особливих зусиль, але і приготує виключно смачний кекс або іншу випічку, тісто для піци або млинчиків, зварить смачний фруктовий або ягідний джем і навіть приготує йогурт.

Особливості: потужність, Вт: 550. Кількість програм: 19. Вибір ваги готового виробу, г: 500-750-1000. Можливості приготування: джем, йогурт, розморожування, тісто для піци, чорний хліб і швидке приготування хліба. Відстрочка старту, ч: 15. Підтримання тепла, хв: 60. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Кількість місильних гаків: 1. Переваги: ??антипригарне покриття бака; велике оглядове вікно; 3 ступеня запікання скоринки.

Сучасна хлібопічка - автоматизований побутовий прилад для випічки хліба різної форми і складу. Прилад дозволить заощадити на покупці хлібних продуктів в супермаркеті (з 1 кг борошна виходить до 3 буханок) і дозволити експериментувати з рецептурою випічки - створювати власний хліб, вибираючи добавки до смаку, не шкодуючи улюблених інгредієнтів. Купити якісну хлібопічку - завбачливий вибір тих, хто випікає хлібобулочні продукти в духовці газової або електричної плити.

Це гарантія економії сімейного бюджету, а також часу на підготовку тесту - пристрій автоматично змішує інгредієнти і замішує тісто потрібної консистенції. Для приготування хліба досить засипати потрібні інгредієнти в чашу і вибрати відповідну програму: апарат запікає підійшло тісто за допомогою електричного нагрівального елементу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані