Комутатор мережевий TENDA SG105 - AT148196 - купити Комутатори в Києві й Україні, доступні ціни на Комутатор мережевий TENDA SG105 - AT148196 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комутатор мережевий TENDA SG105
Комутатор мережевий TENDA SG105
Комутатор мережевий TENDA SG105
Комутатор мережевий TENDA SG105

Комутатор мережевий TENDA SG105 - AT148196

Код товару: AT148196
В наявності
419 грн
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TENDA
Опис

Придбати Комутатор мережевий TENDA SG105 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комутатор мережевий TENDA SG105
TENDA SG105 оснащений 5 портами 10/100/1000 Мбіт / с, що значним чином збільшує пропускну здатність вашої мережі, дозволяючи передавати файли великого розміру в найкоротший час. Тому користувачі будинку, в офісі, в робочій групі або дизайн-студії тепер можуть швидше передавати великі, вимогливі до пропускної здатності каналу файли. Миттєва передача по мережі графіки, CGI-, CAD- і мультимедіа-файлів.

Функції автоузгодження комутатора полегшують установку пристрою. Не потрібно додаткового налаштування. Функція авто-MDI / MDIX усуває необхідність застосування кабелю з перехресними парами. Функція автоузгодження на кожному порту визначає швидкість з'єднання мережевого пристрою (10, 100 або 1000 Мбіт / с) і робить налаштування сумісності та оптимального режиму роботи. При виключенні комп'ютера або мережевого устаткування, відповідний порт звичайного комутатора продовжує споживати багато електроенергії. TENDA SG105 може автоматично визначати статус з'єднання на кожному порту і скорочувати споживання електроенергії на непрацюючих портах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані