Плита Greta 600-ГЭ-09 Б - AT148457 - купити Плити в Києві й Україні, доступні ціни на Плита Greta 600-ГЭ-09 Б - AT148457 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Плита Greta 600-ГЭ-09 Б
Плита Greta 600-ГЭ-09 Б
Плита Greta 600-ГЭ-09 Б

Плита Greta 600-ГЭ-09 Б - AT148457

Код товару: AT148457
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип газова, Колір білий, Електропідпал конфорки, Напруга/частота 220-240 В/50 Гц, Зони нагріву газові, Електропідпал поверхні окрема кнопка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Для газовых плит
Колір White
Электроподжиг конфорки
Напряжение/частота 220-240 В/50 Гц
Зоны нагрева Для газовых плит
Электроподжиг поверхности отдельная кнопка
Крышка варочной поверхности стеклянная
Материал решеток поверхности чугун
Количество конфорок 4
Мощность и тип конфорок 0.95 кВт, 1.7 кВт, 3.3 кВт
Тип духовки Для электрических плит
Полезный объем 50 л
Тип очистки эмаль легкой очистки
Внутреннее покрытие эмаль
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 54 см
Виробник Greta
Опис

Придбати Плита Greta 600-ГЭ-09 Б Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Газова плита Greta 600-ГЕ-09 Б – це кухонне обладнання, яке виправдовує всі ваші очікування. Вона має збільшені порівняно зі стандартними плитами габаритні розміри. Тому вам буде зручно готувати відразу на декількох пальниках. В плиті передбачено ящик для зберігання посуду, який зручно висувається. Регульовані ніжки допоможуть вам знайти максимально стійке положення обладнання навіть на нерівній підлозі. Кришка у цієї моделі скляна, вона надає плиті стильний і сучасний вигляд.

Особливості варильної поверхні
Плита має чотири газових конфорки. Газові конфорки оснащені електророзпалом, який активується за допомогою кнопки. Передня права конфорка (турбо конфорка) володіє підвищеною потужністю, саме вона за короткий час розігріє блюдо, закип'ятить воду. Решітка на варильній панелі чавунна.

Духовка
Плити має електричну духовку. Тут є два нагрівальних елемента: верхній і нижній. Корисний об'єм духовки складає 50 літрів. У духовці передбачена підсвічування на 15 Вт. Емаль легкого очищення, якою покрита внутрішня поверхня духовки, стійка до впливу високої температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані