Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco - AT148606 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco - AT148606 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco
Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco
Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco

Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco - AT148606

Код товару: AT148606
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип Т-подібна, Ширина корпусу 900 мм, Колір нержавіюча сталь, Фільтри металевий+вугільний, Вага 16.5 кг, Кількість швидкісних режимів 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Т-образная
Ширина корпуса 900 мм
Колір нержавіюча сталь
Фильтры металлический+угольный
Вага 16.5
Количество скоростных режимов 4
Лампы 2х20 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 190 Вт
Уровень шума 56 dB
Виробник Kaiser
Опис

Придбати Витяжка кухонна Kaiser AT9400Eco Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Побутові прилади від Kaiser - це не тільки функціональні побутові помічники - це справжні витвори мистецства! Метою нашої компанії завжди є задовольняти потреби покупців у повній мірі. Ми дуже раді тому, що широкий спектр наших сучасних приладів, які поєднують в собі інноваційні технології і привабливий дизайн, робить Ваше життя простішим і приємнішим. У своїй діяльності, Kaiser повністю керується побажаннями клієнтів, які вимагають високих стандартів якості і точно знають, які вимоги нове покоління побутових приладів повинне виконувати в 21-му столітті. Kaiser спеціалізується на виробництві витворів технологічного мистества, які можна придбати за розумною ціною. Наша продукція відповідає найвищим вимогам якості і захисту навколишнього середовища.

Довговічні матеріали
Kaiser, при створенні своїх продуктів, використовує високоякісні та довговічні матеріали, такі як: міцне гартоване скло відомої німецької торгової марки SCHOTT, високоточні сенсорні панелі, нержавіюча сталь та мінімум пластику!

Висока продуктивність
Завдяки використанню останніх досягнень німецьких інженерів, техніка Kaiser завжди допоможе досягти найкращих результатів при готуванні, пранні, митті посуду та зберіганні продуктів, економлячи при цьому Ваші гроші.

Новітні технології
Багатофункціональні духовки та мікрохвильові печі, індукційні поверхні зі слайдерним управлінням, витяжки з датчиками забрудненості фільтрів, посудомийні машини, які економно витрачають воду та миючі засоби, - це лише частина того, что Kaiser приберіг для Вас!

За допомогою побутової техніки Kaiser Ви будете насолоджуватись процесом та результатом готування! У наших продуктах поєднані останні тенденції дизайну, інженерні ноу-хау і найвища якість та довговічність. Кухонні прилади Kaiser прекрасно поєднуються один з одним і можуть гармонувати з кухнями різних стилів. Вони несуть в собі чудові дизайнерські рішення, надійність та універсальність. Сучасний лаконічний дизайн, що підтримується високоякісними матеріалами, такими як тепло- та ударстійке скло, масивні металеві елементи, в поєднаненні з високою потужністю і ефективністю, є найважливішими атрибутами всіх моделей торгової марки Kaiser.

Приготування їжі (особливо смаження, запікання, тушкування) неминуче призводить до насичення повітря різними запахами. Запахи ці розтікаються по дому, вбираються в тканини і одяг, створюючи неприємні відчуття. Тому сучасну кухню важко уявити без потужної витяжки. Витяжки Kaiser зарекомендували себе серед господинь з найкращого боку завдяки надійності німецьких технологій та відповідності високим стандартам якості.

Витяжка кухонна Kaiser

AT9400Eco

- це т-образна витяжка, яка, як і годиться сучасній побутовій техніці, працює тихо, без зайвої вібрації. Сучасна панель управління витяжки Kaiser спрощує використання і догляд. Всі витяжки Kaiser обладнані двома фільтрами. Перший - вугільний, що дозволяє очищати повітря і вловлювати неприємний запах. Другий - металевий жироулавливающий фільтр, який легко мити.

Витяжки кухонні Kaiser увібрали в себе кращі традиції німецьких технологій, щоб створити неповторну атмосферу на вашій кухні. Крім підвищеної функціональності, витяжки Kaiser наділені стильним дизайном, який прикрасить будь-який інтер'єр.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані