Посудомийна машина Kaiser S45I83XL - AT148612 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина Kaiser S45I83XL - AT148612 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Посудомийна машина Kaiser S45I83XL
Посудомийна машина Kaiser S45I83XL

Посудомийна машина Kaiser S45I83XL - AT148612

Код товару: AT148612
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 10 комплектів посуду, Глибина 57.5 см, Програми швидка, попередня мийка, нормальна, еко, делікатна, годинна, автоматична, інтенсивна, Колір нержавіюча сталь, Клас енергоспоживання А+,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 10 комплектов посуды
Программы эко, часовая, предварительная мойка, нормальная, интенсивная, деликатная, быстрая, автоматическая
Глибина 57.5 см
Колір нержавіюча сталь
Класс энергопотребления A+
Количество температурных режимов 4
Особливості функция "Половинная загрузка", система смягчения воды, программирование старта, индикация наличия соли, индикация наличия ополас
Ширина 45.5 см
Висота 82
Виробник Kaiser
Уровень шума 49 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина Kaiser S45I83XL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Посудомийна машина Kaiser S45I83XL
Кухонна техніка Kaiser завжди була синонімом високих технологій, широкої функціональності і абсолютної надійності. Вбудована посудомийна машина Kaiser S45 I 83 XL є осередком безлічі інновацій та фірмових розробок і належить до машин високого класу складності.

Агрегат приймає «на борт» до 10 комплектів посуду, плюс до цього - є можливість завантажити в мийку великі каструлі. На вибір запропоновано вісім попередньо встановлених програм з чотирма різними температурними режимами. Машина обладнана безліччю датчиків, які відстежують різні параметри і контролюють безпечну експлуатацію вироби. Приміром, передбачена автоматична система визначення наявності миючого засобу і солі, автоматика AquaStop для захисту від протікань і ін.

Посудомийна машина Kaiser S45I83XL надзвичайно дбайливо ставиться до витрачання ресурсів і відповідно до європейських директив по енергоспоживанню, мийці і сушці їй присвоєно високий клас А. Термін служби виробу збільшений за рахунок застосування сучасних технологічних матеріалів і нержавіючої сталі в матеріалі внутрішньої камери. Посудомийну машину можна підключати до подачі як холодної, так і гарячої води.

Продукція Kaiser надійна в експлуатації і довговічна, що підтверджується її постійно зростаючою популярністю серед покупців. Передові технічні нововведення в техніці Kaiser поєднуються з елегантним дизайном. Сьогодні Kaiser представляє як новітні моделі побутової техніки, так і моделі, що зарекомендували себе з найкращого боку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані